Connect with us

Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλη η αλήθεια για τη σχέση με τον πατέρα του

Published

on

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το βράδυ της Πέμπτης (2/2). Λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «άνοιξε» την καρδιά του στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τη ζωή ενός αθλητή αλλά και για την θυελλώδη σχέση με τον πατέρα του.

Ο ίδιος στάθηκε στο πόσο περιπλέκει τα πράγματα το γεγονός πως ο Απόστολος Τσιτσιπάς είναι και ο προπονητής του, ενώ δήλωσε ευγνώμων που και οι δύο γονείς του βρίσκονται μέσα στο άθλημα.

«Η συναισθηματική προσέγγιση κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Αν έχεις έναν προπονητή που δεν είναι συγγενής σου σίγουρα δεν εκτονώνεσαι με τον ίδιο τρόπο που εκτονώνεσαι στον πατέρα σου. Δεν έχεις την άνεση αυτή. Τα τελευταία χρόνια η σχέση μας έχει μπερδευτεί. Είναι πιο επαγγελματική παρά οικογενειακή κάτι το οποίο θέλω να επαναφέρω», παραδέχτηκε αρχικά ο τενίστας.

Και πρόσθεσε: «Αυτό προσπάθησα να κάνω με το πρόσφατο ταξίδι μας, ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου μακριά από το τένις αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό για το οποίο είμαι ευγνώμων είναι ότι και οι δυο γονείς μου είναι μέσα στο άθλημα. Καμιά φορά μιλάνε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει».

«Όταν θυμώνει και ξεσπά πικραίνομαι»

Στη συνέχεια, στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος μίλησε για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο να τους δούμε να διακόπτουν την επαγγελματική τους σχέση.

«Η τριβή ανάμεσα στον αθλητή και τον προπονητή είναι φυσική. Πολλές φορές ο προπονητής δεν είναι εύκολο να πειθαρχήσει τον παίκτη. Ο Στέφανος νομίζω το έχει καταλάβει αυτό… Όταν θυμώνει και ξεσπά πικραίνομαι και είναι λογικό αυτό. Γνωρίζω την ποιότητά του σαν άνθρωπο και παιδί. Έχει αναλάβει πολλές ευθύνες από πολύ μικρός και τις έχει αγαπήσει. Δεν είναι εύκολο από πολύ μικρός να πάρεις το βάρος μιας ολόκληρης οικογένειας», είπε ο προπονητής και πατέρας του Στέφανου.

«Αυτό που με πικραίνει είναι ότι αυτές οι στιγμές ματαιώνουν όλες τις προσπάθειες και όλο τον αγώνα που καταβάλλει. Συμφωνώ ότι μιλάμε πολύ αλλά ο κόσμος δεν ξέρει την επαγγελματική σχέση που έχω και εγώ και η σύζυγός μου με τον Στέφανο. Συμφωνώ ότι πια ο Στέφανος δε χρειάζεται πια τόσο πολύ την κατεύθυνση του προπονητή και πόσω μάλλον των γονιών του», συμπλήρωσε.

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz