Connect with us

Επικαιρότητα

Σρι Λάνκα: Συλλήψεις για μαλλιοτράβηγμα σε καλλιστεία – Την τραυμάτισαν επί σκηνής όταν της πήραν το στέμμα

Published

on

Σρι Λάνκα: Συλλήψεις για μαλλιοτράβηγμα σε καλλιστεία – Την τραυμάτισαν επί σκηνής όταν της πήραν το στέμμα (vid)

Τα επεισόδια στον διαγωνισμό ομορφιάς της Σρι Λάνκα, όπως φαίνεται, συνεχίζονται και μετά τα μαλλιοτραβήγματα στην απονομή του στέμματος. Η Caroline Jurie, η νικήτρια του 2019, και ακόμα ένα μοντέλο συνελήφθησαν για τον τραυματισμό της εστεμμένη.

Τον τίτλο της «Mrs Σρι Λάνκα» κέρδισε φέτος η βασίλισσα ομορφιάς Pushpika De Silva και η στέψη της προβλήθηκε στην δημόσια τηλεόραση την Κυριακή. Στον διαγωνισμό Sri Lanka World, υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι ο τίτλος μπορεί να δοθεί σε παντρεμένη, όχι όμως σε υποψήφια που έχει πάρει διαζύγιο. Αυτό λοιπόν προκάλεσε την αντίδραση της Caroline Jurie, νικήτριας του 2019, που άρπαξε το στέμμα από την Pushpika De Silva, ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να της απονεμηθεί ο τίτλος επειδή ήταν διαζευγμένη.

Η Caroline Jurie αφού αφαίρεσε το στέμμα από την νικήτρια το τοποθέτησε στη δεύτερη υποψήφια, προτρέποντας την De Silva να φύγει κλαίγοντας από τη σκηνή. Οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία λέει ότι είναι μεν χωρισμένη, αλλά δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο.

Η Pushpika De Silva είπε, σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και ότι θα κινηθεί νομικά.

 

Πηγή:newsit.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz