Connect with us

Ατζέντα

Σοφικό: Το θέατρο έλαβε το όνομα του κτήτορα! (video & foto)

Published

on

Ήταν μια τιμή οφειλόμενη! Ο Θανάσης Τούσουλης ως δήμαρχος Σολυγείας κατόρθωσε έναν άθλο σε ελάχιστο χρόνο, με πολύ κόπο, προσωπική οικονομική εισφορά και βέβαια μια ομάδα ικανών συνεργατών! Κατόρθωσε να υλοποιήσει το ανοιχτό θέατρο Σολυγείας και να προσφέρει σε όλο τον κόσμο ένα «στολίδι», ένα θέατρο που ήδη έχει φιλοξενήσει εξαιρετικές παραστάσεις!

Η τελετή ονοματοδοσίας του θεάτρου σε Αθανάσιος Δημητρίου Τούσουλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης. «Ήταν μια τιμή που οφείλαμε στον Δήμαρχο Θανάση Τούσουλη» είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος απονέμοντας μετά από τα αποκαλυπτήρια τιμητική – αναμνηστική πλακέτα του γεγονότος για την προσφορά του ανδρός στην Σολύγεια γη.

Δείτε το σχετικό video από την τελετή ονοματοδοσίας:

 

Παρόντες στην τελετή άνθρωποι που αγωνίστηκαν μαζί με τον Θανάση Τούσουλη για το θέατρο. Συγκινητικά τα λόγια και η αναδρομή του Γρηγόρη Ρωτίδη, τότε αντιδημάρχου και του Απόστολου Παπαφωτίου, τότε αντινομάρχη Πολιτισμού!

Για δικαίωση ενός δημάρχου έκανε λόγο ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας εκ βήματος.
Παρών και ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Θανάσης Τούσουλης δημοσίως τον ευχαρίστησε για την συνεργασία του στο να βγει η άδεια λειτουργίας του θεάτρου!
Εύσημα για το έργο και τον δήμαρχο απέδωσε και ο προκάτοχος του Γιάννης Γκεζερλής παρ ότι είχε μεταξύ τους παλαιότερα υπάρξει κόντρα για το θέατρο.

Ο Θανάσης Τούσουλης στην ομιλία του , άνοιξε στην κυριολεξία την καρδιά του. Θυμήθηκε το πώς γεννήθηκε η ιδέα του θεάτρου, πως υλοποιήθηκε, τους ανθρώπους που συνέβαλαν οικονομικά, τους κατοίκους που ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν για τις εργασίες οι οποίες συνεχίζονταν ακόμα και τη νύχτα. Ζήτησε από τον νυν δήμαρχο να ολοκληρώσει το έργο με την δημιουργία ενός πάρκινγκ και έλαβε την δέσμευση πως θα γίνει.

Η τελετή ολοκληρώθηκε μουσικά με τον Στέλιο Μπικάκη, έναν καλλιτέχνη αγαπημένο του δημάρχου της Σολυγείας.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz