Connect with us

Επικαιρότητα

Σοκ στον Στίβο: Νεκρή η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 10.000 μέτρα, Άγκνες Τιρόπ – Τη μαχαίρωσε μάλλον ο σύζυγός της

Published

on

1

Σοκ στον πακκόσμιο αθλητισμό και στην οικογένεια του Στίβου, καθώς η δύο φορές χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 10.000 μέτρα, Άγκνες Τιρόπ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κένυα δέκα ημέρες πριν τα 26α γενέθλιά της.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μπαρνάμπα Κορίρ, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση ​​του περιστατικού που συνέβη στην κομητεία Ελγκέιο Μαρακουέτ. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Άγκνες Τιρόπ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της φέροντας τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ενώ όλα δείχνουν ότι μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της.

Η Τιρόπ, παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ανώμαλο δρόμο το 2015, κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στα 10.000μ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 στο Λονδίνο αλλά και το 2019 στη Ντόχα.

Εκπροσώπησε την Κένυα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο αγώνισμα των 5.000μ, όπου και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Σοκ στον Στίβο: Νεκρή η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 10.000 μέτρα, Άγκνες Τιρόπ - Τη μαχαίρωσε μάλλον ο σύζυγός της

Η δήλωση της Ομοσπονδίας

Η Athletics Kenya είναι απογοητευμένη από την είδηση για τον πρόωρο θάνατο της Παγκόσμιας χάλκινης πρωταθλήτριας των 10.000 μέτρων, Άγκνες Τιρόπ.

Η Τιρόπ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους στο Iten αφού φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό της. Η Κένυα έχασε ένα διαμάντι που ήταν μία από τους ταχύτερα ανερχόμενους γίγαντες του στίβου στη διεθνή σκηνή, χάρη στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Μόλις τον περασμένο μήνα, έσπασε το ρεκόρ γυναικών στα 10 χιλιόμετρα γυναικών στο “Road to Records” στη Γερμανία, με χρόνο 30:01..

Προσευχόμαστε ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια και τους φίλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz