Connect with us

Επικαιρότητα

Σοκαριστικά πλάνα: Τον πέταξαν έξω και γύρισε με τσεκούρι – Χτύπησε θαμώνα στο κεφάλι

Published

on

Σοκάρουν τα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας σε παμπ στο Suffokl. Ο David Perry απαθανατίζεται στα πλάνα να χτυπά με τσεκούρι στο κεφάλι τον Matt Cutts. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, οι υπεύθυνοι του Bell Hotel του 16ου αιώνα έδιωξαν τον David Perry από την παμπ στο γραφικό χωριό στο γραφικό χωριό στο Suffolk.

Ο 40χρονος, που ήταν υπό την επήρεια μέθης, διαπληκτίστηκε αρχικά με μια παρέα στην παμπ. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στις αρχές, παρακολουθούσε την παρέα να γελά και να αστειεύεται στην παμπ.

Ο διαπληκτισμός, όπως υποστήριξε, ξεκίνησε επειδή πίστευε ότι κορόϊδευαν και παρενοχλούσαν μια γυναίκα στην παρέα. Παρά το γεγονός ότι οι συγγενείς της τον ενημέρωσαν για τον οικογενειακό τους δεσμό. Αυτό ήταν και το γεγονός που έκανε τους υπεύθυνους να τον διώξουν από την παμπ. Δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση αυτό που ακολούθησε.

Η άγρια επίθεση με τσεκούρι

Αφού εκδιώχθηκε, επέστρεψε με τσεκούρι και χτύπησε έναν από τους θαμώνες στο κεφάλι. Ο Matt Cuts, όπως ανέφεραν οι γιατροί, γλίτωσε από θαύμα μετά τη σοκαριστική επίθεση. Γλίτωσε τον θάνατο και τη μόνιμη αναπηρία για ένα μόλις χιλιοστό, καθώς είχε υποστεί βαθύ κόψιμο στο κρανίο.

Δεν είχε χρόνο, σύμφωνα με ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες της σοκαριστικής επίθεσης, να αντιδράσει. Έπεσε ακαριαία μετά το τρομακτικό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι. Αμέσως κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε τότε εσπευσμένα στο στο νοσοκομείο.

«Αυτή ήταν μια δειλή επίθεση και μια τρομακτική εμπειρία για το θύμα, την οικογένειά του και όλους όσοι έγιναν μάρτυρες του περιστατικού. Είναι πολύ τυχερός που επέζησε», υπογράμμισε η Jacqueline White.

Ο 40χρονος Davide Perry τον έκριναν ένοχο για απόπειρα δολοφονίας από τους ενόρκους στο Ipswich Crown Court. Χρειάστηκαν περισσότερες από οκτώ ώρες για να καταλήξουν στην ετυμηγορία. Το τρομακτικό βίντεο από την άγρια επίθεση προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης.

Πηγή: in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz