Connect with us

Επικαιρότητα

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Ζεφύρι: Ρομά άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Published

on

Πυρ κατά αστυνομικών άνοιξε ένας κάτοικος συνοικίας Ρομά στο Ζεφύρι, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη στις 03:00 στην οδό Κατσαντώνη στο Ζεφύρι, μετά από συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά. Η συμπλοκή επεκτάθηκε στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως και Σκυλοσόφου. Όταν οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στο σημείο, ένας από τους Ρομά άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η εντολή που έλαβαν οι αστυνομικοί, μόλις το άτομο άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, ήταν να μην ανταποδώσουν. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το όπλο που χρησιμοποίησε, είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από αστυνομικό.

Έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ από την έρευνα που έκανε η αστυνομία σε σπίτια, βρέθηκε ένα πιστόλι και μία κυνηγετική καραμπίνα. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση με δυνάμεις της ΕΚΑΜ των ΜΑΤ ΟΠΚΕ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών, η οποία εξελίσσεται μέχρι τώρα.

Παρουσία εισαγγελέα διεξάγονται έρευνες σε σπίτια της περιοχής.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο έπειτα από την καταγγελία για διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών. Ο κ. Μπαλάσκας έκανε γνωστό, επιβεβαιώνοντας τις πρώτες πληροφορίες, ότι το όπλο που χρησιμοποίησε είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από αστυνομικό.

 

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz