Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Σιγή στο ΔΣ από τον κ.Πλατή – Μόνο στο facebook τα “καρφιά”

Published

on

Τον “εύκολο” δρόμο φαίνεται πως διάλεξε ο πρώην πια αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Πλατής προκειμένου να καταθέσει τις ενστάσεις του περί συναδέλφων του αιρετών, κάποιοι λένε βέβαια πως πρόκειται για “καρφιά”. Ο κ.Πλατής με χθεσινή ανακοίνωση του που ανέβηκε στο facebook την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στο δημαρχείο και αποχαιρετούσε τους υπαλλήλους, μίλησε για αιρετούς που δεν στέκονται στο ύψος του αξιώματος που κατέχουν, για αιρετούς που θέτουν σε προτεραιότητα το προσωπικό συμφέρον και όχι το συμφέρον των πολιτών.

Η αναφορά δεν είναι τυχαία και σίγουρα δεν είναι αμελητέα.

Χθες το απόγευμα στην Κόρινθο συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο. Το ανώτατο όργανο του δήμου, ακόμα κι αν υπάρχουν οι κορώνες της απαξίωσης του. Θα περίμενε λοιπόν κανείς, ο απλός πολίτης θα περίμενε, ο κ.Πλατής να λάβει το λόγο σε αυτήν την συνεδρίαση. Να αναφερθεί στην παραίτηση από τα καθήκοντά του και βεβαίως στους λόγους! Διότι, θα μας επιτρέψει ο κ.Πλατής να πούμε πως οι επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι που επικαλείται στην επιστολή παραίτησης του, αναιρούνται από την χθεσινή του ανακοίνωση -ποστ όπου μιλά για ηθική, προσωπικά συμφέροντα και κανόνες δεοντολογίας.

 

Ο κΠλατής λοιπόν σιώπησε χθες. Ο πρόεδρος του σώματος Αντώνης Κυριαζής ενημέρωσε το σώμα για την παραίτηση του κ,Πλατή, διάβασε ένα κομμάτι από αυτήν και αμέσως μετά την τοποθέτηση του δημάρχου ο οποίος ευχαρίστησε τον κΠλατή για τις υπηρεσίες του, ρώτησε τον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο εάν θέλει να απευθυνθεί στο σώμα. Ο κ.Πλατής αρνήθηκε.

Ο κ.Πλατής δεν είχε τίποτα να πει στους συναδέλφους του αιρετούς δια ζώσης! Τους κατηγόρησε βέβαια όλους με την γενικόλογη και αόριστη αναφορά του στην ανακοίνωση του στο facebook αλλά δια ζώσης δεν είχε τίποτα να τους πει. Δεν είχε τίποτα να πει στους πολίτες που απο χθες αναρωτιούνται ποιούς εννοεί οκ.Πλατής.

Δεν αισθάνεται την υποχρέωση; Δεν θεωρεί πως είναι υποχρέωση του;

Δυστυχώς η στάση μετά την παραίτηση δείχνει στο ευρύ κοινό μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων που ουδείς γνωρίζει εάν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Level – simmetexo-youtube-channel

Στο 1:20 η αναφορά του Προέδρου προς τον κ.Πλατή και η σιωπή

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz