Connect with us

Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη

Published

on

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

«Πέρασμα» με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σε συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει για την Τετάρτη ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σε νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μετεωρολόγος σημειώνει ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα, για τα ανατολικά και νότια ορεινά κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Αυτά τα φαινόμενα -που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι- θα είναι μικρής διάρκειας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Την Τετάρτη 13 Ιουλίου αρκετά μεγάλη είναι η πιθανότητα για ένα πέρασμα από ισχυρή μπόρα ή καταιγίδα (κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση), για τα ανατολικά και νότια ορεινα κυρίως τμήματα του νομού Ηλείας, την ορεινή-ημιορεινή Αρκαδία και Λακωνία αλλά και αρκετές περιοχές της Μεσσηνίας τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συχνά και δυνατά αστραπόβροντα, ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι με σχετικά γρήγορη όμως βελτίωση».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz