Connect with us

Ελλάδα

Ραχήλ Μακρή: Κυνηγήθηκε και ωθήθηκε σε παραίτηση ο Αμβρόσιος – Στόχος η διάλυση της ορθοδοξίας

Published

on

Συνέντευξη – βόμβα παραχώρησε η τ. Βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κα Ραχήλ Μακρή στην Γιώτα Μπάγκα και στο myradio 89.6 εις την οποία ομίλησε για την Οικονομία, τα Εθνικά Θέματα και την Εκκλησία.

Για τα ζητήματα της Εκκλησίας σημείωσε:

Έχουν στόχο τη διάλυση της Ορθοδοξίας. Στην ουσία πρόκειται για ισλαμολάγνους με σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω αυτών που στέλνει ο Ερντογάν. Όραμα του Πρωθυπουργού είναι να δημιουργήσει ένα μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργό.

Το πρόβλημά τους δεν ήταν ο Κορονοϊός. Μπορούσαμε όπως σε όλες τις Ορθόδοξες χώρες που πήραν οι Πατριάρχες τις αποφάσεις να είναι ανοικτές οι εκκλησίες και να μην μας στερήσουν με φασιστικό τρόπο το δικαίωμα του Εκκλησιασμού.

Δεν στερήθηκαν οι πιστοί τη Θεία Κοινωνία ούτε στη Γεωργία, ούτε στη Ρωσία, ούτε σε καμία άλλη χώρα. Δεν έκλεισαν οι εκκλησίες.

Υπήρξε μια δίωξη που δεν έχει επαναληφθεί . Ούτε καν οι Τούρκοι και οι Ναζί τόλμησαν να κλείσουν Εκκλησίες και να προβούν σε τέτοιες πράξεις, με συλλήψεις ακόμη και Ιερέων.

Χτυπώντας την Ανάσταση του Κυρίου μας, χτυπώντας τη Θεία Κοινωνία που είναι σώμα και αίμα Χριστού και χτυπώντας το Άγιο Φως που εγκλώβισαν στην Πλάκα, όλα έχουν έναν σκοπό που μαζί με το Τέμενος που σε λίγο καιρό θα ανοίξουν ενώ έχουν δώσει ακόμη και άδεια τζαμιών στη Ρόδο και στην Κω κατ απαίτηση Ερντογάν.

Την ίδια ώρα που είχαν προβεί σε διώξεις Ιερέων άφηναν ανενόχλητους τους Ιμάμηδες.

Για τον αφορισμό:

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος κυνηγήθηκε πάρα πολύ καιρό εξου και η ώθηση σε παραίτηση.

πηγή: ekklisiaonline.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz