Connect with us

Ελλάδα

Ραφαέλ Ναδάλ είπε τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του

Published

on

Ο Ράφαελ Ναδάλ ( νο 2 στον κόσμο) νίκησε στα προημιτελικά του Australian Open με 6-3, 6-4, 6-2 τον 21χρονο Αμερικανό Φράνσις Τιαφό, (νο 39 στην παγκόσμια κατάταξη) και πλέον κοιτάζει τον ημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά! Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα αναμετρηθούν ο Τσιτσιπάς με τον Ναδάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει μόνο μια φορά το Open της Αυστραλίας, το 2009.

Ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε -χωρίς να χάσει σετ – τον Φράνσις Τιαφό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν για 6η φορά στην καριέρα του, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 32χρονος Ισπανός κορυφαίος τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον 20χρονο Έλληνα αντίπαλο του.

Στις δηλώσεις του στον Τζον Μάκενρο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του με τον Τιαφό, ο Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του 20χρονου Έλληνα τενίστα.

“Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να επιστρέφω στα ημιτελικά εδώ, έχοντας κάποιες δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Πάντα είναι ξεχωριστό να παίζω σε αυτό το court. Νιώθω τυχερός εδώ που είμαι με όσα έχω περάσει”, τόνισε
αρχικά ο Ναδάλ, στη συνέντευξή που έδωσε μέσα από το κορτ της “Rod Laver Arena”.  

Στη συνέχεια, ο Ισπανός κλήθηκε να μιλήσει για τον Στέφανο Τσιτσιπά: “Τον τελευταίο χρόνο, βελτιώνεται σε μηνιαία βάση. Κέρδισε τουρνουά. Παίξαμε μαζί σε τελικούς στη Βαρκελώνη και στο Τορόντο. Βρίσκεται εδώ στα ημιτελικά και είναι ήδη ικανός να κερδίσει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι σπουδαίος παίκτης, είναι φανταστικός και θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους, για πολλά χρόνια”.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz