Connect with us

Ελλάδα

Πύργος: Καταγγελία για κακοποίηση 13χρονης από τη μητριά της

Published

on

  • Mία υπόθεση κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού σε χωριό του Δήμου Πύργου από την μητριά της, την σύζυγο δηλαδή, του πατέρα της, εξετάζουν ο Αρχές στον Πύργο Ηλείας.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν, όταν μια μέρα, η μικρή μετά το τέλος του μαθήματος αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στο σπίτι της όπου έμενε μαζί με τον πατέρα της και την δεύτερη σύζυγό του. Η άρνηση αυτή, του κοριτσιού έβαλε σε υποψίες του καθηγητές οι οποίοι πλησίασαν την 13χρονη και τότε εκείνη, τους περιέγραψε την κακή σχέση που διατηρεί με την μητριά της, δείχνοντας τους μάλιστα και ένα σημάδι που βρισκόταν σε εμφανές σημείο στο σώμα της το οποίο προήλθε όπως υποστήριξε από χτύπημα που δέχτηκε από εκείνη.

Οι εκπαιδευτικοί τότε ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση. Η 32χρονη που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, υποστήριξε πως το σημάδι προήλθε από την προσπάθειά της να… συνετίσει την μικρή η οποία ήταν πολύ ατίθαση.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 13χρονης έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού ενώ βρισκόμαστε και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz