Connect with us

Επικαιρότητα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι διαθέτουν κινητά κρεματόρια – Αποκρύπτουν τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων

Published

on

Η εφημερίδα Telegraph έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται το φορτηγό αποτέφρωσης. Σύμφωνα με το Κιέβο, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν χάσει περίπου 4.300 στρατιώτες.

Μαίνεται για τέταρτη μέρα ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η νύχτα στο Κίεβο και το Χάρκοβο ήταν εφιαλτική λόγω των αεροπορικών επιδρομών.

Έως και αυτήν την ώρα οι μάχες συνεχίζονται στην ουκρανική πρωτεύουσα και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, όπου έχουν εισβάλει οι Ρώσοι. Οι μάχες δίνονται σώμα με σώμα και οι εικόνες που έρχονται είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Χάνα Μαλιάρ, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν χάσει περίπου 4.300 στρατιώτες κατά την εισβολή τους, ωστόσο ο αριθμός αυτός είναι σε διαδικασία αποσαφήνισης.

Η ίδια έκανε λόγο και για τις απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων, μιλώντας για 146 άρματα μάχης, 27 αεροσκάφη και 26 ελικόπτερα, που έχουν χαθεί.

Την ίδια ώρα, η Μόσχα φαίνεται να διαθέτει και φορτηγά αποτέφρωσης για να καίει τους νεκρούς στρατιώτες της.

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τα κινητά κρεματόρια της Ρωσία και αφήνει αιχμές πως τα χρησιμοποιεί για να αποκρυφθεί ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του πολέμου.

«Αν ήμουν στρατιώτης και ήξερα ότι οι στρατηγοί μου είχαν τόσο λίγη πίστη σε μένα που με ακολουθούσαν στο πεδίο της μάχης με ένα κινητό κρεματόριο, ή ήμουν μητέρα ή πατέρας ενός γιου, που πιθανώς βρίσκονταν στη μάχη και η ρωσική κυβέρνησή σκέφτεται ότι ο τρόπος για να καλυφθούν οι απώλειες ήταν ένα κινητό κρεματόριο, θα ανησυχούσα βαθιά», τόνισε στην εφημερίδα ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Γουάλας.

Και πρόσθεσε: «Τα κινητά κρεματόρια είναι μάλλον όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ρωσικό καθεστώς».

Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους

Πηγή:in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz