Connect with us

Επικαιρότητα

Πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος ο Γιαλιάς!

Published

on

Διοικητικό στέλεχος του ΠΑΣ Κόρινθος έστω αι για λίγες εβδομάδες ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς, ο επιχειρηματίας ο οποίος βρέθηκε πυροβολημένος και απανθρακωμένος χτες (Τετάρτη) το βράδυ στα Μέγαρα.

Ο Χρήστος Γιαλιάς πέρυσι (16 Ιανουαρίου 2023), είχε παρουσιαστεί από τον ΠΑΣ Κόρινθος ως “η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του σε διοικητικό επίπεδο“, αδελφικός φίλος του προέδρου του ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξη Κούγια και στενός συνεργάτης του Ομίλου Πιέτρης.

Ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν ευδοκίμησε και κράτησε 33 ημέρες. Στις 18 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Γιαλιάς αποχώρησε από την διοίκηση του ΠΑΣ, καθώς “διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που δεν καθιστούσε δυνατή την συνεργασία“.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας δολοφονήθηκε στη Μάνδρα το απόγευμα της Τετάρτης και βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Η δολοφονική επίθεση έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι του.

Οι δράστες της δολοφονίας επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Ο συνεπιβάτης φαίνεται πως ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Χρήστο Γιαλιά. Στο σημείο έπεσαν τουλάχιστον 15 πυροβολισμοί με καλάσνικοφ, καθώς έχουν βρεθεί 15 κάλυκες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αμέσως μετά, οι δράστες πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία το καλάσνικοφ και πυρπόλησαν το όχημα, με συνέπεια ο 59χρονος να βρεθεί απανθρακωμένος από τους πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz