Connect with us

EDITOR

Πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Συνοικισμό – Μπήκαν οι υπογραφές

Published

on

Ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο δημιουργείται στην περιοχή του συνοικισμού τα επόμενα χρόνια. Χθες υπεγράφησαν τα συμβόλαια ιδιοκτησίας με τα οποία ο ο δήμος Κορινθίων ξεκινά εργασίες μελέτης και κατασκευής ενός χώρου που θα δώσει διέξοδο στον αθλητισμό του συνοικισμού  αλλά και συνολικά της Κορίνθου.

“Πρόκειται για μια εξαιρετική αγορά. Το οικόπεδο έχει αντικειμενική αξία 793 χιλιάδες ευρώ και αγοράστηκε 450. Στα 26 στρέμματα του, μετά τις πολεοδομικές αλλαγές που ολοκληρώνονται σε 4 μήνες, δημιουργούμε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις για την νεολαία μας” ανέφερε ο Δήμαρχος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Ενημέρωσης χθες το μεσημέρι.

Το έργο αποτελεί πόθο δεκαετιών της περιοχής η οποία σήμερα ασφυκτιά με τα παιδιά και τα σωματεία να αναγκάζονται να περιορίζονται στην χρήση του ενός αθλητικού κέντρου της πόλης το οποίο βεβαίως αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες.  Αποτέλεσε στόχο της νέας δημοτικής αρχής αλλά και του Αντιδημάρχου Γιάννη Καρασάββα ο οποίος ως Συνοικισμιώτης θέλει να δώσει στην περιοχή ένα σημαντικό έργο και όπως φαίνεται τα καταφέρνει.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει είτε από το δήμο είτε απο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος, για την υλοποίηση του θα χρησιμοποιηθούν και τα χρήματα που προόριζε η Περιφέρεια για την ανακαίνιση του γηπέδου του ΠΑΣ Κόρινθος, σχέδιο το οποίο έχει ναυαγήσει. 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz