Connect with us

EDITOR

Προσπάθησε η Εφορία Αρχαιοτήτων να εμποδίσει την τοποθέτηση της σημαίας στον Ακροκόρινθο;

Published

on

Σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου Κορινθίων τοποθέτησαν στον Ακροκόρινθο γιγαντιαία ελληνική σημαία στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου και της συμμετοχής του δήμου στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια.  Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο έφτασε υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων ρωτώντας τι γίνεται, ποιος έδωσε άδεια και εντολή και ζητώντας την αποχώρηση των συνεργείων. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η εφορεία δεν έχει δικαιοδοσία στον συγκεκριμένο χώρο και γι αυτό ο υπάλληλος αποχώρησε και η τοποθέτηση έγινε κανονικά. 

Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση και την ευρύτατη αποδοχή που έλαβε η κίνηση του δήμου απο πολίτες στα social media,  υποψήφιος δήμαρχος ανήρτησε τις ενστάσεις του στο διαδίκτυο  επικαλούμενος  τη νομοθεσία για τον τρόπο τοποθέτησης της σημαίας και σημειώνοντας πως πολλοί δήμαρχοι προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις για επικοινωνιακούς λόγους.

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει ερωτήματα αφού ο υποψήφιος διατηρεί στενή σχέση με στέλεχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η δε συγκεκριμένη υπηρεσία το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αιχμές από την δημοτική αρχή για ενέργειες που δεν προωθούν την υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων όπως είναι αυτό του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Τι πραγματικά συμβαίνει; 

(Η φωτογραφία είναι από την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά)

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz