Connect with us

EDITOR

Προσγείωσε τους αγρότες ο Νίκας – Απελθέτω απ εμού!

Published

on

«Δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας η διαχείριση του νερού» είπε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στην οποίαν εμφανίστηκε δια ζώσης μόνο όταν ήταν να τοποθετηθεί και μάλλον με «άγριες» διαθέσεις αφού ευθύς προσγείωσε τους αγρότες που είχαν φτάσει στην συνεδρίαση ζητώντας, να επιβιώσουν ουσιαστικά!
Ο Περιφερειάρχης όμως δεν είπε μόνο αυτό. Δεν σημείωσε απλά πως η αρμοδιότητα διαχείρισης νερού δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας. Είπε ακόμα πως στο Φράγμα Ασωπού η περιφερειακή αρχή «απλά επιβλέπει, το Υπουργείο εκτελεί το έργο».
Είπε ακόμα πως η περιφέρεια δεν μπορεί να διαλύσει κανέναν οργανισμό, ούτε να δημιουργήσει άλλον ως απάντηση στο αίτημα κατάργησης του ΑΟΣΑΚ και δημιουργίας νέου φορέα. «Το υπουργείο έχει την ευθύνη» επανέλαβε ο κ.Νίκας.

Στα του οίκου του ο Περιφερειάρχης θύμισε στους αγρότες πως έγιναν έργα, όσα ζητήθηκαν και πως θα γίνουν και άλλα , αναφερόταν σε μικροέργα , καθαρισμούς κτλ.
Ως συνέπεια των παραπάνω, δεν υπερψήφισε ο ίδιος και η παράταξή του την πρόταση της παράταξης Δέδε η οποία εμπλουτίστηκε στα σημεία από τις υπόλοιπες παρατάξεις και η οποία εν τέλει πέρασε κατά πλειοψηφία στο Περιφερειακό. Αν θα εκτελεστεί; Αυτό είναι μια άλλη υπόθεση σίγουρα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz