Connect with us

Ελλάδα

Πράσινο φως για άνοιγμα των καταστημάτων από τους λοιμωξιολόγος τη Δευτέρα 18/1 με δύο ταχύτητες

Published

on

Πράσινο φως άναψε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα του λιανεμπόριου τη Δευτέρα παντού. Επίσημη ανακοίνωση θα κάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα. Το πράσινο φως για να ανοίξουν παντού τα καταστήματα κανονικά, αλλά μόνο με click away στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι πριν από λίγο.

Όπως φαίνεται ανοίγουν τα καταστήματα σε όλη την επικράτεια. Διαφορετικά θα είναι τα πράγματα για τις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Το πράσινο φως για να ανοίξουν παντού τα καταστήματα κανονικά, αλλά μόνο με click away στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι πριν από λίγο.

 

Ετσι, οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στα καταστήματα και να ψωνίζουν, ωστόσο θα υπάρχουν όρια στον αριθμό των ατόμων και χρονικός περιορισμός δύο ωρών, ο οποίος θα προκύπτει από την ώρα αποστολή του SMS στο 13033.

Οι παραβάτες δε, θα πληρώνουν αυστηρά πρόστιμα που είναι πλέον στα 500 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες.

Διαφορετικό θα είναι το καθεστώς για τις «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή αυτές στις οποίες το επιδημιολογικό φορτίο του κορονοϊού είναι αυξημένο. Εκεί θα ψωνίζουν στην είσοδο του καταστήματος.

Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz