Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Πολυδύναμο Ιατρείο Καλλιάνων: Ευτυχώς που το μελέτησε ο Λέγγας 15 χρόνια πριν!

Published

on

Το πολυδύναμο ιατρείο των Καλλιάνων είναι το πλέον χαρακτηριστικό έργο  που αποδεικνύει την ταχύτητα με την οποίαν ολοκληρώνονται τα έργα στην χώρα μας. Το έργο το οποίο θα λύσει με την λειτουργία του προβλήματα πρωτοβάθμιας υγείας για όλους τους κατοίκους των δυο ορεινών πρώην δήμων Φενεού και Στυμφαλίας έχει μελετηθεί πριν απο 15 χρόνια! Ο τότε Δήμαρχος Στυμφαλίας Κώστας Λέγγας, ένας άνθρωπος με τεράστια αγάπη και όραμα για τον τόπο του που από κοινοτάρχης ακόμα αποδείκνυε πως ο μόνος του στόχος ήταν να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός, είχε καταγράψει την ανάγκη και είχε προχωρήσει στην μελέτη του έργου.

Η αυτοδιοικητική ανακατάταξη δεν του επέτρεψε να προχωρήσει και να υλοποιήσει το πολυδύναμο ιατρείο των Καλλιάνων, ένα έργο που η μοίρα θα έφερνε να υλοποιηθεί στην 3η θητεία Σταματόπουλου! Η ανακοίνωση εκ του δήμου λιτή – πως θα μπορούσε να είναι διαφορετική- και με επισήμανση στα πολλά προβλήματα που συνάντησε προκειμένου να φτάσει στην τελική ευθεία.

“Ολοκληρώνεται το ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΛΙΑΝΩΝ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ενώ η μελέτη εκπονήθηκε από τον πρώην Δήμο Στυμφαλίας επι δημαρχίας κ. Λεγγα… το κτίριο παραχωρήθηκε δωρεαν στο Δήμο από τον Συνεταιρισμό επί προεδρίας κ. Σελεκου Γεωργίου ενώ σημαντικη ήταν η συμβολή για την ωρίμανση του έργου του Αντιδημάρχου κ. Καρακουση Βαγγέλη κ του προέδρου κ. Σελεκου Κωνσταντίνου… συγχαρητήρια σε όλους για ένα έργο το οποίο θα λύσει πολλά προβλήματα πρωτοβάθμιας υγείας στη ΔΕ Στυμφαλίας κ όχι μόνο.”

ΥΓ: Ευτυχώς που υπήρχε και η μελέτη

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz