Connect with us

EDITOR

Πολιτική στο κουφάρι του φορτωτή – 3 χρόνια οι πρώην «δεν έβλεπαν» και 2 οι νυν δεν έκαναν

Published

on

 

Η απάντηση του Δήμου Κορινθίων στις καταγγελίες του Νίκου Σταυρέλη για τον φορτωτή που…χαθηκε έρχεται να εγείρει ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ένα κενό διοίκησης που επέτρεψε σε επιτηδείους να αποκομίσουν οφέλη από περιουσία του δήμου Κορινθίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα η αρμόδια υπηρεσία του δήμου το μηχάνημα βρισκόταν ακινητοποιημένο στο Χιλιομόδι από το 2016. Η ημερομηνία έχει σημασία διότι το διάστημα εκείνο στην δημοτική αρχή ήταν ο καταγγέλλων Νίκος Σταυρέλης ο οποίος όλοι γνωρίζουμε καλά είχε κάνει σημαντική δουλειά στην καταγραφή των ακινήτων του δήμου Κορινθίων.

Την καταγραφή των μηχανημάτων την οποίαν ο ίδιος λέει σε δημόσια τοποθέτηση του πως επισταμένα ζητά από τον σημερινό Δήμαρχο γιατί ουδέποτε την ζήτησε από τον τότε; Γιατί η καταγραφή περιορίστηκε στην ακίνητη περιουσία και ως εκεί;

Από το 2016 έως το 2019 που παρέδωσε ο Αλέξανδρος Πνευματικός ο φορτωτής παρέμενε στο ίδιο σημείο από το οποίο τελικά εκλάπη. Τότε δεν υπήρχε ευαισθησία για την περιουσία του δήμου;

Σαφώς και η υπηρεσία που έχει την ευθύνη καθυστέρησε. Διότι ο Δήμαρχος μπορεί να άλλαξε το 2019 αλλά στα στελέχη της υπηρεσίας είναι τα ίδια και όφειλαν να γνωρίζουν την ύπαρξη του ακινητοποιημένου φορτωτή, όπως και την γνώριζαν, αλλά και την πιθανότητα της κλοπής του!

Υπήρχε άλλωστε καταγεγραμμένο και ακόμα και σήμερα ανεξιχνίαστο περιστατικό της απώλειας των βαγονιών από το Μίκης Θεοδωράκης, περιστατικό που θυμάται ο Νίκος Σταυρέλης παραλληλίζοντας  ακόμα και σήμερα όμως αρνείται να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία τα οποία παλαιότερα ευθαρσώς έχει δηλώσει πως έχει στην διάθεση του και καταδεικνύουν τον αρπαγέα!

Ο φορτωτής εν τέλει εκλάπη. Η ζημιά για το δήμο είναι περι τα 1000 ευρώ, αυτή είναι η τιμή που δίνεται στο δελτίο τύπου – απάντηση με την επισήμανση πως το όχημα θα πήγαινε για σκραπ. Το συμβάν δηλώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου από τον αντιδήμαρχο Μπίτζιο με πιθανή ημερομηνία κλοπής το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο Νίκος Σταυρέλης ανακάλυψε την κλοπή αρχές Οκτώβρη.

Οι αρχές ψάχνουν αλλά…του κάκου!

Σύμβουλος της προηγούμενης αρχής εκ Χιλιομοδίου σχολιάζοντας δεικτικά  τις εξελίξεις λέγει πως από το σημείο που εκλάπη ο φορτωτής ο καθείς θα μπορούσε να δει τον ένοχο! Βέβαια και ο εν λόγω σύμβουλος, κάτοικος της περιοχής από το 2016 έως το 2019 ευαισθησία για το όχημα δεν είχε καταδείξει.

Συμπέρασμα; Στο κουφάρι του φορτωτή πρώην και νυν ξεδιπλώνουν πολιτική. Το ποιον πείθουν είναι ένα διαφορετικό ζήτημα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz