Connect with us

EDITOR

Ποιός απειλεί τον Αλέκο Πνευματικό;

Published

on

Το έλλειμα αποκομιδής στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στηλιτεύει με ανάρτησή του στα social media ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφικό υλικό, το οποίο κυρίως δείχνει ογκώδη απορρίμματα, στρώματα και κλαδέματα πεταμένα άναρχα παντού, αλλά και με μια πολύ σοβαρή καταγγελία . 

Χωρίς να ονομάζει αλλά υποδεικνύοντας τους ¨κυρίους της δημοτικής αρχής” ο Αλέκος Πνευματικός μιλά για βρισιές αλλά και απειλές οι οποίες θα ακολουθήσουν ακριβώς επειδή αναδεικνύει το έλλειμμα της υπηρεσίας καθαριότητας.  “Σε μια απόσταση 1,5 χιλιόμετρα από το σπίτι μου προς Αγιώργη, αυτή είναι η εικόνα κύριοι της δημοτικής αρχής. Ντροπή δεν υπάρχει, συγνώμη δεν θα ζητήσετε απο τους δημότες; Αν διαμαρτυρηθεί κανένας θα τον βρίσετε και θα τον απειλήσετε όπως συνηθίζετε ” γράφει χαρακτηριστικά εγείροντας ερωτήματα για το ποιος βρίζει και ποιός απειλεί και με ποιο τρόπο!

Τέτοιες αναφορές, ειδικά όταν γίνονται απο αιρετούς, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αόριστες. Οφείλει ο κ.Πνευματικός να ονομάσει. 

 

ΥΓ: Η υπηρεσία καθαριότητας σαφώς και οφείλει να παρέμβει και να κρατά τις περιοχές καθαρές. Και οι πολίτες οφείλουν απο πλευράς τους να ενημερώνουν την υπηρεσία για τα ογκώδη και να μην τα απορρίπτουν άναρχα ώστε απο κοινού να διασφαλίζεται η καθαριότητα του τόπου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz