Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ποιον ωφελεί το “παραλήρημα” Πνευματικού;

Published

on

Συνεχίζει το για πολλούς “παραλήρημά” του ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, επανερχόμενος μετά το τριήμερο με νέα ανάρτηση- απάντηση στον αντιδήμαρχο Μπίτζιο και την περιβόητη αναφορά περί τρίτου καθαρότερου δήμου. Ο Πρώην δήμαρχος αναρτά φωτογραφίες με ογκώδη (παρ ότι γνωρίζει πως ούτε και ο ίδιος αντιμετώπισε ποτέ το θέμα) , με σακούλες ατάκτως ερριμμένες στα πλαϊνά των δρόμων (από ευσυνείδητους πολίτες)  και με φύκια στην παραλία (που προφανώς και πάντα υπάρχουν).

Πλήττει τον αντιδήμαρχο; Πλήττει το δήμαρχο; Μήπως δυσφημίζει τον τόπο που θέλει να γίνει δήμαρχος ξανά;

Και τον δυσφημίζει όχι γιατί δείχνει εικόνες με σκουπίδια που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν ότι κι αν κάνει, όποιος δήμαρχος και όποιος δήμος, αλλά επειδή πραγματικά ο δήμος τις ημέρες των αργιών βούλιαξε από κόσμο! Εκατοντάδες επισκέπτες ειδικά στην παραλιακή ζώνη γέμισαν ασφυκτικά τα καταστήματα, στην περιοχή του Άσσου δεν έβρισκες ούτε βότσαλο για να καθίσεις να φας, κι αυτήν την πραγματικότητα ο πρώην δήμαρχος όχι απλά την προσπερνά αλλά την αρνείται. Μιλά για «ερημία».

Τα τινά είναι δυο λοιπόν. Είτε ο πρώην δήμαρχος έπαψε να κυκλοφορεί με αποτέλεσμα να μην βλέπει τι ακριβώς συμβαίνει είτε, λόγω πολιτικής σκοπιμότητας, διαμορφώνει την πραγματικότητα κατά το δοκούν.

Αν αυτό τον ωφελεί στο τέλος της ημέρας; Θα φανεί!

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζει να τελεί υπό την επήρεια της ανάρτησης Μπίτζιου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz