Connect with us

Ελλάδα

Ποιοι κλάδοι ζητούν προσωπικό εν μέσω πανδημίας

Published

on

Σε επτά χώρες σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, οι παροχείς υπηρεσιών υγείας είναι μεταξύ αυτών που προσλαμβάνουν πυρετωδώς κόσμο, δεδομένης της συνεχιζόμενης μάχης κατά του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με το LinkedIn.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει δημιουργήσει αναταράξεις παγκοσμίως στις αγορές εργασίας, ωστόσο η εικόνα δεν είναι παντού τόσο ζοφερή. Σύμφωνα με στοιχεία του LinkedIn που επικαλείται το Reuters, οι εταιρείες του χρηματοοικονομικού, τεχνολογικού κλάδου και του κλάδου των καταναλωτικών αγαθών προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες άτομα σε ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Σε επτά χώρες σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, οι παροχείς υπηρεσιών υγείας είναι μεταξύ αυτών που προσλαμβάνουν πυρετωδώς κόσμο, δεδομένης της συνεχιζόμενης μάχης κατά του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με το LinkedIn. Όμως, οι αλλαγές στον τρόπο ζωής κατά τη διάρκεια του lockdown αυξάνουν επίσης τη ζήτηση για χρηματοοικονομικούς συμβούλους, για εργάτες σε εργοστάσια, για animators και game designers, αλλά και εργαζόμενους σε delivery.

Ο ρυθμός των προσλήψεων γενικά έκανε “βουτιά” το α’ τρίμηνο, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ στα τέλη Απριλίου παραμένει χαμηλότερα απ’ ότι πέρυσι στις περισσότερες χώρες που παρακολουθεί η πλατφόρμα. Ωστόσο, όπως σημειώνει το Reuters, τα στοιχεία δίνουν κάποια νότα αισιοδοξίας, με σταδιακή αύξηση στην Κίνα.

πηγή: emea.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz