Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ποιοι κατεβαίνουν υποψήφιοι με την Πράσινη Πόλη

Published

on

Πέντε νέα πρόσωπα ανακοίνωσε ο συνδυασμός Πράσινη Πόλη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Δημήτρης Περιβολάρης είναι μόλις 17 χρονών και είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου. Είναι μόνιμος κάτοικος Κορίνθου. Συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές διότι επιθυμεί να δει πολλά πράγματα να αλλάζουν και είναι διατεθειμένος να προσφέρει για τη βελτίωση και εξέλιξη του δήμου Κορινθίων κυρίως για τους νέους.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πράσινη Πόλη ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

 

Ο Παναγιώτης (Peter) Σπύρου γεννήθηκε στο Μόντρεαλ Καναδά από γονείς Έλληνες, οικονομικούς μετανάστες και κατοικεί στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Γιούλη Σμυρνιώτη και πατέρας τριών παιδιών.

Έχει διατελέσει Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων τη χρονική περίοδο 9/2020 – 9/2021 και είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Κορινθίας.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του ποδηλάτου και η αγάπη του για το περιβάλλον και τον αθλητισμό τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα κοινά.

Πιστεύει ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία και το όραμά του μπορεί να βοηθήσει να κινηθεί η Κόρινθος προς την κατεύθυνση των περισσότερων Ευρωπαϊκών πόλεων, όπου το ποδήλατο είναι καθημερινό μέσο μετακίνησης, τρόπος ζωής, αλλά και πόλος έλξης εναλλακτικού τουρισμού.

Στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Πρωτοπαπά και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν, διότι διακρίνει ότι έχουν τη δυναμική, τη διάθεση και την επιστημονική κατάρτιση να βάλουν ΤΕΛΟΣ στην διαχρονική μετριότητα, αδιαφορία και αλαζονεία των Δημοτικών Αρχών.

Η Φοίβη-Λουκία Γιανεσκή γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης Λαμίας απ’ όπου αποφοίτησε το 2014.

Από το 2020 εργάζεται σε βιοτεχνία επεξεργασίας μαρμάρου και πέτρας στην Κόρινθο.

Κατοικεί μόνιμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

Ως δημότης Κορίνθου ενδιαφέρεται για τον τόπο της και την εξέλιξη και ανάπτυξή του.

Ασχολείται ιδιαίτερα με την φιλοζωία και επιθυμεί να συμβάλλει ώστε να δημιουργηθούν καλές συνθήκες διαβίωσής των τετράποδων στον Δήμο Κορινθίων ανατρέποντας την σημερινή αλγεινή εικόνα με τους αδέσποτους φίλους μας.

Η Ντόλλυ (Κωνσταντίνα-Ολυμπία) Χαρίτου του Βασιλείου γεννήθηκε στο Καμερούν, όπου ήταν εγκατεστημένοι οι γονείς της και διατηρούσαν οικογενειακή επιχείρηση με φυτείες και εμπόριο καφέ και κακάο. Στην Ελλάδα ήλθε σε ηλικία 6 ετών για να φοιτήσει σε ελληνικό σχολείο. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Κόρινθο και διορίστηκε Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Κορίνθου όπου άσκησε δικηγορία για 35 έτη, μέχρι το 2021, όταν και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός γιου, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο με την οικογένειά του. Εδώ και 10 περίπου χρόνια κατοικεί μόνιμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

Από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά σαν δραστήριο μέλος φοιτητικών συλλόγων και στην συνέχεια σαν μέλος τοπικών, πολιτιστικών, εξωραϊστικών συλλόγων. Τα τελευταία χρόνια, μετά την εγκατάστασή της στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου “Ενεργοί Πολίτες Σαρωνικού”.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της, τα διαχρονικά προβλήματα του Δήμου Κορινθίων που αντί να επιλύονται, συσσωρεύονται, καθιστώντας τον Δήμο Κορινθίων έναν από τους πλέον άχρωμους και προβληματικούς δήμους και την πρωτεύουσα του Νομού την Κόρινθο, πόλη απρόσωπη, χωρίς πράσινο, πνιγμένη στο τσιμέντο την προβληματίζουν.

Ωστόσο, η δημιουργία του συνδυασμού “Πράσινη Πόλη” που συμμετέχει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με επικεφαλής τον Δημήτρη Πρωτόπαπά, έναν άνθρωπο με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα, την έκαναν να ελπίζει και να πιστεύει ότι αξίζει να συμμετέχει ως υποψήφια στον συνδυασμό του, στην προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των Κορινθίων.

Ο Ιωάννης Μπόγδος του Σπυρίδωνος και της Αδαμαντίας, γεννήθηκε στην Αθήνα. Η οικογένειά του μετακόμισε στην Κόρινθο όπου και κατοικεί μόνιμα από το 1979. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Κόρινθο.

Μετά από επιτυχείς εισαγωγικές εξετάσεις σπούδασε στα ΑΤΕΙ της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας – Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Μεσολογγίου – Πατρών.

Είναι επαγγελματίας Λογιστής – Φοροτεχνικός, Α’ Τάξεως με ιδιόκτητο γραφείο από το 2000 και με εξειδίκευση στις Οικονομοτεχνικές Μελέτες.

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Συμμετέχει στον συνδυασμό μας διότι ενδιαφέρεται να προσφέρει στο Δήμο ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ στα θέματα καθημερινότητας, καθώς και στην ορθολογική οικονομική διαχείριση πόρων με απώτερο σκοπό την οικονομική ευρωστία και ανάπτυξη του Δήμου Κορίνθιων.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz