Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ποιές ψευδείς ειδήσεις κ.Σταυρέλη; Κρίμα!

Published

on

Σε δημοσίευμα του Mypressnet.gr αναφέρεται ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Νίκος Σταυρέλης με ανάρτησή του στο facebook πριν απο λίγα λεπτά. Ο κ.Σταυρέλης, παρ όλο που στην αναστάτωσή του δεν κατόρθωσε να γράψει ούτε καν ορθά το όνομα του site, για τους ίδιους λόγους θεωρούμε, λόγω αναστάτωσης αποτυπώνει τα γεγονότα λάθος. Μιλά για ψευδείς ειδήσεις. Οτι δεν ήταν μόνος στο Δ.Σ και πως έδιναν το παρών 6 σύμβουλοι του.

Μόνος στο χθεσινό Δ.Σ ο Ν.Σταυρέλης – Ρήγμα στην ΠΝΟΗ;

Αν με ψυχραιμία διαβάσει το δημοσίευμα θα διαπιστώσει πως η αναφορά είναι πως στην αρχή ο κ.Σταυρέλης ήταν μόνος του, μάλιστα συνοδεύεται απο φωτογραφία του Live της συνεδρίασης . Το δημοσίευμα σημειώνει πως λόγω της θέσης της κάμερας δεν είναι εφικτό να διαπιστωθεί εάν στα έδρανα που συνήθως κάθεται  βρίσκεται ο κ.Μουρούτσος. Το βέβαιον όμως είναι πως οι σύμβουλοι Δημήτρης Μανωλάκης και Γεωργία Στριμενοπούλου προσήλθαν στην διάρκεια της συνεδρίασης και όχι μαζί με τον επικεφαλής όπως συνηθίζουν.  Επίσης γεγονός είναι οτι ο κ.Κονδύλης δεν προσήλθε καθόλου. Ξανά!

Το δημοσίευμα θίγει την εικόνα της παράταξης η οποία ήταν διαφορετική από την συνηθισμένη. Καταλήγει δε πως ενδεχομένως να πρόκειται και για σύμπτωση. Άραγε γιατί εξανίσταται ο κ.Σταυρέλης και μιλά για ψεύδη;

Είναι ψευδές οτι οι σύμβουλοι προσήλθαν έπειτα; Το βίντεο του συμβουλίου το μαρτυρά. Είναι ψευδές οτι ο κ.Κονδύλης απουσίαζε και πως οι απουσίες αυτές οφείλονται σε δυσαρέσκεια;

Είναι ψευδές πως η δυσαρέσκεια υπάρχει και σε άλλους στενούς συνεργάτες και εκλεγμένους λόγω των νέων επαφών και προσεγγίσεων που κάνει ο επικεφαλής;

Μιλά ο κ.Σταυρέλης και σημειώνει για την παράταξη του πως είναι η πιο αρραγής. Μα αυτό αποτυπώσαμε και εμείς! Για 3 ολόκληρα χρόνια η εικόνα είναι αυτή! Γι αυτό και η χθεσινή αποσπασματική παρουσία δημιούργησε ερωτήματα.

Εύκολη η αναφορά των ψευδών ειδήσεων, δύσκολη η ξεκάθαρη και σαφής θέση. Όχι βέβαια προς το Mypressnet αλλά προς τους πολίτες.

Το mypressnet αποτύπωσε τα γεγονότα που μετέδιδε η συνεδρίαση και σχολίασε δημοσιογραφικά πάνω σε αυτά.

Τα υπόλοιπα αφορούν τους αιρετούς που θα έπρεπε να γνωρίζουν πως η δημόσια θέση και παρουσία επισύρει κριτική και να έχουν αναπτύξει αντοχές σε αυτήν.

Την αλήθεια των λόγων θα την δείξει ο χρόνος, για όλους. Και είναι εγγύς!

 

ΥΓ1: Ο κ.Σταυρέλης αναφέρει πως χωρίς την απρουσία της παράταξής του συνεδρίαση δεν θα γινόταν. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του να παρίσταται και ο ίδιος και οι εκλεγμένοι. Δεν κάνουν χάρη σε κανέναν!

ΥΓ2:Σήμερα ο κ.Σταυρέλης έχει αναρτήσει μια επίσης επιθετική και οξεία ανακοίνωση με στόχο την Αρχαία Κόρινθο. Φαίνεται πως δεν είναι μια καλή αυτοδιοικητική ημέρα για την ΠΝΟΗ.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz