Connect with us

Επικαιρότητα

ΠΟΕΔΗΝ: Το έντυπο συναίνεσης για το εμβόλιο του κορονοϊού, αναφέρει ακόμα και “θανατηφόρες παρενέργειες”

Published

on

Την καταγγελία ότι ζητείται από τους υγειονομικούς στην περιοχή της Καρδίτσας να υπογράψουν ότι συναινούν στον εμβολιασμό, ακόμη κι αν υπάρξουν παρενέργειες θανατηφόρες, κάνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Τι αναφέρει το έγγραφο συναίνεσης των υγειονομικών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων φέρνει στο φως το συγκεκριμένο έγγραφο που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών στα νοσοκομεία. Αναφέρει ότι στο νοσοκομείο Καρδίτσας, μοιράστηκε στο υγειονομικό προσωπικό που πήγε να εμβολιαστεί δήλωση, την οποία θα πρέπει να υπογράψουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Η δήλωση αναφέρει ότι συναινούν στον εμβολιασμό “παρόλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο, ακόμη και “θανατηφόρες”.

Στο ίδιο έντυπο θα πρέπει να υπογράψουν όσοι υγειονομικοί δεν συναινούν στον εμβολιασμό για προσωπικούς λόγους και αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφέρει ότι: “Τρομοκρατούν τους συναδέλφους και το κόσμο, με αποτέλεσμα να προβληματίζεται εαν θα πρέπει να συμμετάσχει στον εμβολιασμό“.

Δείτε το έντυπο:

 

έντυπο εμβόλιο

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz