Connect with us

EDITOR

Πνευματικός: Στηρίζω την πολιτική Νανόπουλου στο νερό

Published

on

Το ζήτημα που ταλαιπωρεί την Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου δεν έχει τελειώσει. Οι παραγωγοί λένε το νερό – νεράκι κάτω από ένα σύστημα που δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, το σύστημα του ΑΟΣΑΚ και βεβαίως την πραγματικότητα της λειψυδρίας. Το προηγούμενο διάστημα είδαμε αρκετές συναντήσεις, αποφάσεις, κινήσεις, είδαμε ακόμα να οδηγούνται άνθρωποι στο αυτόφωρο διότι πιάστηκαν να αντλούν παράνομα νερό από το δίκτυο και να το πουλούν.

Λύθηκε το πρόβλημα; Όχι!

Το νερό είναι λιγοστό και η διαχείριση του εξαιρετικά δύσκολη. Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης ο Παναγιώτης Λαμπρινός, σύμβουλος της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και κάτοικος της περιοχής έθεσε εκ νέου το θέμα καταγγέλλοντας πως υπάρχει πρόβλημα με ιδιώτες που συνεχίζουν να παίρνουν το νερό.

Απουσία του δημάρχου, ο Γιώργος Πούρος αλλά και ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ανέφεραν πως υπήρξε συμφωνία με τους παραγωγούς ώστε να χρησιμοποιηθεί το δίκτυο κάποιων ιδιωτών προκειμένου να διαμοιραστεί το νερό και μέρος των παραγωγών να εξυπηρετηθεί.

«Υπάρχει συμφωνία και μας διαθέτουν τα δίκτυα τους, δεν υπάρχει κλοπή νερού» σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην Δήμαρχος μάλιστα, περισσότερο κάθετος στην τοποθέτηση του ανέφερε πως ελήφθη απόφαση, προκειμένου να σωθούν οι παραγωγοί του δήμου Κορινθίων να παύσει η ροή προς το Ζευγολατιό.

«Προέχουν τα συμφέροντα του δήμου μας και οι παραγωγοί μας» είπε χαρακτηριστικά  ενώ σε συνέντευξη του την επομένη δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως  «Θα στηρίξω την πολιτική Νανόπουλου στο νερό. Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα συμφέροντα του δήμου μας. Έχουν ήδη βγει τα μαχαίρια για το νερό .Η δημοτική αρχή μας άκουσε και έκανε αυτό που έπρεπε. Αξιοποιούμε σήμερα το νερό μόνο για τις ανάγκες της ΔΕ Άσσου – Λεχαίου.»

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz