Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Πνευματικός σε Σταυρέλη: Επενδύετε στην καταστροφή για εξυπηρέτηση φιλοδοξιών;

Published

on

Το δημοτικό σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου γίνεται η αιτία της πρώτης ουσιαστικά ευθείας επίθεσης του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού στον σημερινό επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και πάλαι ποτέ στενό του συνεργάτη Νίκο Σταυρέλη. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός απευθύνει συγκεκριμένα και σκληρά ερωτήματα μετά την απόφαση της παράταξης να καταψηφίσει στην οικονομική επιτροπή του δήμου την καταβολή αποζημίωσης στον εργολάβο του έργου κατασκευής του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου και την συνέχιση του έργου ώστε να μην χαθεί η χρηματοδότηση του απο το ΕΣΠΑ.
Ποιά η πρόταση του για την κατασκευή του σχολείου; Προτείνει να το εγκαταλείψουμε και στο μέλλον να αναζητήσουμε νέα χρηματοδότηση; Προτείνει να δώσουμε μόνο την αποζημίωση στον εργολάβο και το έργο να μην εκτελεστεί;
Ο Πρώην Δήμαρχος μιλά για λαικισμό και ζητά να σταματήσει εδώ. Σημειώνει την σπουδαιότητα του έργου και υπενθυμίζει πως και ο ίδιος ως δήμαρχος αγωνίστηκε πολύ για την κατασκευή του. “Είναι θετικό ότι ο εργολάβος δέχτηκε την συνέχιση του έργου ενώ μπορούσε να κάνει την επιλογή να εγκαταλείψει το έργο και να αποζημιωθεί από τον δήμο με τουλάχιστον ελάχιστη αποζημίωση 753.000 ευρώ . Εμείς όπως και το Φεβρουάριο του 22 έτσι και σήμερα συμβάλαμε θετικά για να ολοκληρωθεί το σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις ευθύνες της σημερινής δημοτικής αρχής που μάλιστα εν μέρει και αποδέχθηκε .Αυτά που ακούγονται από τον κύριο Σταυρέλη είναι φωνές ανευθυνότητας. Ο εργολάβος τα ίδια λεφτά ίσως και παραπάνω μπορούσε να τα πάρει χωρίς να κάνει το έργο. Θέλουν κάποιοι να γίνει το έργο ή επενδύουν στην καταστροφή του Δήμου για την εξυπηρέτηση των στόχων τους και των φιλοδοξιών τους; Γιατί κρύβει όλη την αλήθεια από τους Κορινθίους ο κ. Σταυρέλης και ιδιαίτερα από τους κατοίκους της Αρχαίας Κορίνθου ; Η σκοπιμότητα δεν πρέπει να κυριαρχεί του οφέλους που έχει ο Δήμος και η τοπική κοινωνία της Αρχαίας Κορίνθου από την ολοκλήρωση επιτέλους του δημοτικού σχολείο .”
όσα ο πρώην δήμαρχος αναφέρει είναι σοβαρά. Η παράταξη της ΠΝΟΗΣ αν δεν θεωρεί πως οφείλει να απαντήσει στον Αλέξανδρο Πνευματικό, οφείλει να απαντήσει στους κατοίκους της Αρχαίας. Οφείλει να καταθέσει την δική της πρόταση για την ολοκλήρωση του έργου.
Εκτός και αν εκ του ασφαλούς δεδομένης της θετικής ψήφου Πνευματικού, κινήθηκε επιλέγοντας το ΟΧΙ.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz