Connect with us

Επικαιρότητα

Περιστέρι έχτισε φωλιά από παπαρούνες

Published

on

Οι παπαρούνες είναι ένα φυτό που συμβολίζει για τους Βρετανούς την αντοχή και την επιμονή των στρατιωτών στα πεδία των μαχών.

Έτσι, στις εκδηλώσεις μνήμης για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, οι παπαρούνες έχουν την… τιμητική τους και κοσμούν τα διάφορα μνημεία, τα οποία είναι αφιερωμένα στον άγνωστο στρατιώτη.

Όμως, το προσωπικό του Αυστραλιανού Πολεμικού Μνημείου, το όποιο βρίσκεται στην Καμπέρα, είχε παρατηρήσει ένα παράξενο περιστατικό. Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι παπαρούνες εξαφανίζονταν μία μία.

Τους χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να καταλάβουν τον ένοχο, ο οποίος όπως αποδείχθηκε, τελικά, ότι ήταν ένα περιστέρι. Το πουλί είχε συλλέξει τα λουλούδια από το μνημείο, για να χτίσει μια εκπληκτική ζεστή φωλιά.

Το γεγονός ότι το περιστέρι ήταν ο κλέφτης της παπαρούνας ήταν στην πραγματικότητα μια ευχάριστη έκπληξη, δεδομένου του ρόλου που είχαν αυτά τα πουλιά σε περιόδους πολέμου, για τις επικοινωνίες μεταξύ των μονάδων του στρατού.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο Μνημείο του Πολέμου τράβηξαν φωτογραφίες με την κατακόκκινη φωλιά, κάτω από το πολύχρωμο βιτρό.

Πηγή: Bored Panda/Snoopit

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz