Connect with us

Ελλάδα

Πελώνη: Το απόγευμα ανακοινώσεις για τους εμβολιασμούς – Τι ισχυεί για απουσίες και τηλεκπαίδευση

Published

on

Ειδικές ανακοινώσεις για τους εμβολιασμούς που αναβλήθηκαν στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» προανήγγειλε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Αρχικά η κυρία Πελώνη εξήγησε ότι η αναβολή των εμβολιασμών στην Αττική έγινε για να μην ταλαιπωρηθεί κανείς.

Όπως είπε, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες περιοχές στην Ελλάδα που να χρειάζεται αναβολή των εμβολιασμών προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν ειδικές ανακοινώσεις μετά την ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία.

Αν και χαρακτήρισε «αναστάτωση για το σύστημα» τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού, η κυρία Πελώνη είπε ότι θα βρεθεί ο τρόπος από τον μηχανισμό ώστε να μην χαθούν δόσεις.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνουν ανακοινώσεις και το απόγευμα από τον κ. Θεμιστοκλέους πρόσθεσε η ίδια

Η κ. Πελώνη, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε και στα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος, λέγοντας πως δεν τίθεται ζήτημα απουσιών για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Έκανε λόγο για πρωτοφανή κακοκαιρία και χαρακτήρισε σωστή την απόφαση για το κλείσιμο της εθνικής οδού χθες ώστε να μην υπάρξουν εγκλωβισμένοι οδηγοί.

Για τις διακοπές ρεύματος είπε ότι στην Αττική εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια λόγω πτώσεων δέντρων και σπασμένων στύλων και ότι επιχειρούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και συνεργεία κλαδεμάτων ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα κάνοντας λόγο για «μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση των βλαβών».

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz