Connect with us

Ελλάδα

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Αυτή θα είναι η κούκλα βασίλισσα – Αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής [εικόνες]

Published

on

Ο Δήμος Πατρέων μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ανακοίνωσε τη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2023. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2023 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΝΕΡΗ – ΣΙΟΥΛΗ

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.
Η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο.
Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη από την Πάτρα, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ” Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας)”, με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες, κρίθηκε αντάξια να υπηρετήσει αυτό το ρόλο.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας” ευχαριστεί θερμά όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ενδιαφέρον τους.

 

thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz