Connect with us

Επικαιρότητα

ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή κάτι άλλο;

Published

on

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρες 07:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για το όνομα της Παράταξης, για την εκλογή συνέδρων και νέων οργάνων (Ν.Ε. -Τ.Ο.). Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά, μέσω φόρμας στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής (https://kinimaallagis.gr/aitisi-8maiou/), είτε με email που θα αποστέλλεται στο: ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4/5/2022 και ώρα 14:00.
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος. Η προθεσμία απόσυρσης ή παραίτησης υποβληθείσας υποψηφιότητας εκπνέει την Πέμπτη 5/5/2022 και ώρα 12:00.
Επιπλέον, 62 σύνεδροι θα εκλεγούν από την Κορινθία [Σύνεδροι /Δήμο: Κορινθίων(22), Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων (10), Σικυωνίων(10), Βέλου – Βόχας (9), Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (😎, Νεμέας (3)].
Για όλα τα όργανα και για τους συνέδρους ισχύουν οι ποσοστώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 35 του Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής
Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών (8/5/2022). Όσα μέλη εγγραφούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, οφείλουν να συμπληρώσουν πλήρως τη σχετική φόρμα εγγραφής μέλους. Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί ότι κάποιο μέλος ψήφισε σε περισσότερα από ένα εκλογικά τμήματα, αυτό θα παραπεμφθεί στην ΕΔΕΚΑΠ με πρόταση διαγραφής.
Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 8/5/2022 απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή αντιτίμου ίσου με το ποσό του ενός (1) ευρώ. Θα υπάρξουν εκλογικά κέντρα σε κάθε δήμο της ΠΕ Κορινθίας και θα ανακοινωθούν σε επόμενο Δελτίο Τύπου.
Ολόκληρη η 1η εγκύκλιος για τις εκλογές της 8ης Μαΐου 2022 στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής: https://kinimaallagis.gr/egkyklios-gia-gis-ekloges/

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz