Connect with us

Ελλάδα

Παρουσίαση των δράσεων του ΕΚΠΑ στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Published

on

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, στις 12.00 μ., διαδικτυακά (μέσω WEBEX)Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής εορτασμού διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ( https://2021.uoa.gr/ ) σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, στις 12.00 μ., διαδικτυακά (μέσω WEBEX), για την παρουσίαση των δράσεων/εκδηλώσεων με τις οποίες το Πανεπιστήμιο Αθηνών θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Επετείου.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προετοίμασε την συμβολή του στους εορτασμούς με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της Επανάστασης ως ελληνικό και διεθνές γεγονός. Η απόφαση αυτή δεν συνδέεται μόνο με τη δεσπόζουσα θέση του Πανεπιστημίου μας στον πνευματικό και πολιτιστικό χάρτη της χώρας. Συνδέεται και με την συνολική ιστορία του Ιδρύματος και την προσφορά του.

Μέσα από συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθέσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της χώρας θέλει να τιμήσει την Επανάσταση του 1821 και παράλληλα να συμβάλει στον αναστοχασμό και στη διεύρυνση του διαλόγου για την πορεία του ελληνικού κράτους από τις αρχές του 19ου αιώνα σε εκείνες του 21ου.

Για τη συμμετοχή σας στη συνέντευξη Τύπου είναι απαραίτητη η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο Γραφείο Τύπου press@uoa.gr

Σε όσες/όσους δηλώσουν συμμετοχή, θα αποσταλούν από το Γραφείο Τύπου του ΕΚΠΑ οδηγίες σύνδεσης και ο σχετικός σύνδεσμος.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz