Connect with us

EDITOR

Παραχωρήθηκε στο δήμο Κορινθίων η Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου!

Published

on

  • Προς υλοποίηση το τεχνολογικό πάρκο καινοτομίας, πρόταση που είχε τεθεί από το Δήμαρχο Νανόπουλο και τον Υπουργό Δήμα σε σύσκεψη τους τον Μάρτιο

 “Πληγή ” στα σπλάχνα του δήμου Κορινθίων για δεκαετίες! Μια τεράστια έκταση που μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο από κέντρο εμπορίου. Ένα σύνολο Υποδομών που λεηλαθήθηκαν ολοκληρωτικά. Αυτή είναι σήμερα η περιφερειακή αγορά Λεχαίου! Την εικόνα θέλουν να αλλάξουν ο δήμος Κορινθίων και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Οι πρώτες κινήσεις ήδη γίνονται” γράφαμε στις 21 Μαρτίου του 2021 στο mypressnet την ώρα που κάποιοι σχολιαστές – συνάδελφοι επέλεγαν να χλευάσουν θέτοντας ως προτεραιότητα την καθημερινότητα και μεταθέτοντας τα έργα πνοής στο μακρινό μέλλον.

4 μήνες μετά η Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου περνά στο Δήμο Κορινθίων με την Οικονομική επιτροπή σε σημερινή της συνεδρίαση να αποφαίνεται ομόφωνα υπέρ αυτής της παραχώρησης απο την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου.

Η παραχώρηση ανοίγει πλέον τον δρόμο για την υλοποίηση του Πάρκου Καινοτομίας που ήδη έχουν συμφωνήσει Δήμαρχος και Υπουργός βάζοντας τέλος στην παρακμή των συγκεκριμένων στρεμμάτων, στην υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής  και φυσικά στα…σχέδια της περιφέρειας που έμειναν στις καλένδες και μιλούσαν για περιφερειακό κέντρο εμπορίου!

Η Περιφερειακή αγορά Λεχαίου μετατρέπεται σε Τεχνολογικό Πάρκο!

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz