Connect with us

EDITOR

Παρασύρεσαι Αλέκο και εκτίθεσαι!

Published

on

Στο «τρυπάκι» του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπίτζιου φαίνεται πως μπήκε για τα καλά ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός. Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο αντιδήμαρχος απευθυνόμενος στον πρώην δήμαρχο «έκανε την δουλειά του» αφού από την ανάρτησή του και έπειτα βλέπουμε ένα παραλήρημα του Αλέκου Πνευματικού σε μια προσπάθεια να απαντήσει, να δείξει, να αποδείξει πως ο αντιδήμαρχος δεν κάνει καλά τη δουλειά του και πως ο δήμος κάθε άλλο παρα καθαρός είναι!

Ο πρώην δήμαρχος με το κινητό του ανα χείρας περιοδεύει στο δήμο αναζητώντας σημεία βρώμικα, τα αναρτά στο διαδίκτυο και επιτίθεται στον πάλαι ποτέ σύντροφο και συνεργάτη του. Παρασύρθηκε ο Αλέκος και για πολλούς «χορεύει» στο ρυθμό που παίζει ο Δημήτρης Μπίτζιος εκμεταλλευόμενος τον θυμικό χαρακτήρα του πρώην δημάρχου ο οποίος τι κάνει;

Βρίσκει σκουπίδια, κάλτσες και καλάμια στις παραλίες και μικρές χωματερές σε όλο το εύρος του δήμου λες και αυτές οι εικόνες για πρώτη φορά υπήρξαν! Ειδικά για τις μικρές χωματερές σε σημεία που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ο πρώην δήμαρχος έχει εμπειρία διότι τι είχε αντιμετωπίσει το φαινόμενο στην διάρκεια της θητείας του χωρίς φυσικά να μπορέσει να το ελέγξει.

Τι πετυχαίνει ο Αλέκος με αυτήν την ακατάπαυστη ροή αναρτήσεων – απαντήσεων στον αντιδήμαρχο; Ουσιαστικά τίποτα! Δείχνει μόνο πως παρασύρεται πολύ εύκολα  από τον Δημήτρη Μπίτζιο ο οποίος συχνά πυκνά περηφανεύεται πως «έκανε τον πρώην δήμαρχο δημοσιογράφο» και  εκτίθεται αφού μετά από τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση δεν «έμαθε» να δαμάζει το θυμικό του και να συμπεριφέρεται ως ένας δήμαρχος 13 ετών.

Κι αυτό γιατί οι πολίτες ξέρουν πως και τότε, έτσι ήταν οι παραλίες μήνα Απρίλη, ακόμα -ακόμα και Ιούνη, εκεί ήταν και οι χωματερές.  Άλλη είναι η τακτική αντιμετώπισης Δήμαρχε, άλλη η τακτική αποδόμησης του Αντιδήμαρχου. Αυτή που υιοθέτησες δεν αρμόζει στα 13 χρόνια που διετέλεσες δήμαρχος και δεν έχει και αποτέλεσμα.

 Αν το καλοσκεφτείς, θα το δεις! 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz