Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευάς σε Κορδώση: Χρήστο ακόμα περιμένω!

Published

on

Συγκρούστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο ο Μιχάλης Παρασκευάς παραβρέθηκε. Στην εξέλιξη της συζήτησης περί της παραχώρησης του δημοτικού σχολείου Σοφικού για την λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού επήλθε εμπλοκή και…σύρραξη. Ο Πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός άναψε την σπίθα αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο του κέντρου κοινωνικής πολιτικής και τις αναρτήσεις που ο ίδιος έχει κάνει αναφορικά με το θέμα. Ο κ.Παρασκευάς έχει κάνει λόγο για ενέργειες που ξεκίνησαν από την αρχή και πως το έργο δεν ήταν ένα βήμα πριν την λειτουργία του όπως η προηγούμενη δημοτική αρχή λέει.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός λοιπόν κατέθεσε το ιστορικό του έργου και υπεραμύνθηκε των ενεργειών του. Ο Μιχάλης Παρασκευάς ζήτησε και έλαβε το λόγο ώστε να τοποθετηθεί. Την στιγμή εκείνη ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης ο οποίος αρέσκεται στο να παρεμβαίνει εκτός διαδικασίας, διέκοψε τον κ.Παρασκευά ζητώντας του να ενημερώσει το σώμα για την ΕΔΕ που θα κινούσε αναφορικά με τον προηγούμενο πρόεδρο του κέντρου κοινωνικής πολιτικής. «Ποια ΕΔΕ;» απάντησε ο Μιχάλης Παρασκευάς.

«Αυτήν που έγραφες στο facebook ότι θα γίνει» ανταπάντησε ο Χρήστος Κορδώσης σημειώνοντας πως «το συμβούλιο δεν είναι facebook»

Τελικά η τοποθέτηση του κ.Παρασκευά δεν ολοκληρώθηκε. Το συμβούλιο κατέγραψε μια ακόμα στιγμή αναίτιας έντασης και…ο αντιπρόεδρος συνέχισε την αντιπαράθεση στα social media. Με χθεσινή του ανάρτηση αναφέρεται στο περιστατικό και καλεί τον δημοτικό σύμβουλο να δημοσιεύσει την ανάρτηση που αφορά στην ΕΔΕ.

Ο Χρήστος Κορδώσης έχει ταγκαριστεί όμως δεν έχει απαντήσει. Σήμερα ο Μιχάλης Παρασκευάς δημοσιεύει εκ νέου το ερώτημα και ζητά απαντήσεις.

Θα δοθούν από τον Χρήστο Κορδώση;

Αν υπάρχει τέτοιο Post ο δημοτικός σύμβουλος οφείλει να το δημοσιοποιήσει και ο Μιχάλης Παρασκευάς να απαντήσει επί της αναφερόμενης ΕΔΕ. Αν όχι τότε ο δημοτικός σύμβουλος οφείλει να ανακαλέσει.

Κούρασαν και οι κορώνες και τα πυροτεχνήματα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz