Connect with us

EDITOR

Παρασκευάς: Να απαντήσει ο κ.Σταυρέλης για τα 6 “όχι’ του ΤΕΘΑ επί διοίκησης του!

Published

on

Στην σέντρα βγάζει το Νίκο Σταυρέλη ο Μιχάλης Παρασκευάς δημοσιεύοντας Video με δηλώσεις του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ και αντικείμενο το στρατόπεδο και την αξιοποίηση του. Η δημοσίευση έρχεται μετά την χθεσινή ημερίδα του συλλόγου αρχιτεκτόνων που, ενώ δεν μετείχαν στην διαβούλευση για την αξιοποίηση του, έρχονται τώρα να προσφύγουν στο ΣτΕ με στόχο να  αναστείλουν την διαδικασία, και πριν από την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ όπου συζητείται η ένσταση της παράταξης του κ.Σταυρέλη επι της πολεοδόμησης.

Το “πράσινο” είναι το μήλον της έριδος όπως αποδεικνύεται σε έναν σχεδιασμό όμως που ουσιαστικά τον πρώτο λόγο έχει το ΤΕΘΑ αφού είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του χώρου! 
Γράφει ο Μιχάλης Παρασκευάς: 
Ιδού και το ιστορικό.
6 ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου για παραχώρηση στον δήμο Κορινθίων του στρατοπέδου ,που φάγαμε μεγαλοπρεπές μαύρο από το ΤΕΘΑ. Γιατί φάγαμε μαύρο, διότι απλά είναι ιδιοκτησία του και ότι και να λέμε εμείς αν δεν συμφωνήσουν και τα δύο μέρη δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει τίποτα. Αποδεικνύεται η θέρμη με την οποία ο Βασίλης Νανόπουλος τότε αγωνίστηκε να παραμείνει ως στρατόπεδο και όχι κέντρο μεταναστών.
Συνεχίστε τα ευχολόγια και τα κούφια λόγια προς εντυπωσιασμό.
Τελικά μήπως δεν θέλουν ορισμένοι να προχωρήσει το πράγμα ,διότι απλά ο Νανόπουλος θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν οι ίδιοι.
Υγ. Αύριο στο ΔΣ που θα συζητηθεί η ένσταση της Πνοής Δημιουργίας καλό θα ήταν να απαντηθεί και ο λόγος που 6 φορές είχαμε αρνητική απάντηση στους σχεδιασμούς της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Έτσι για την Ιστορία
Θα απαντηθούν τα ερωτήματα ή θα παραμείνουν έωλα χάριν εντυπώσεων και πολιτικής που ουδεμία σχέση έχουν με το καλό και την ανάπτυξη της πόλης;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz