Connect with us

EDITOR

Παρασκευάς: Δήμαρχος είναι όχι ο “Χουντίνι”

Published

on

Συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από την επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021 και το ερώτημα “Ποιο μεγάλο έργο χρειάστηκε 24 αιώνες για να ολοκληρωθεί;” Ο Μιχάλης Παρασκευάς, Αντιπρόεδρος στο Κέντρο κοινωνικής πολιτικής τουδ ήμου Κορινθίων σχολιάζει σκωπτικά τα όσα τις τελευταίες ημέρες εκφράζονται ως αντιπολιτευτικός λόγος και αντιπαραβάλλει όλα εκείνα που γίνονται αλλά περνούν απο αυτόν (τον αντιπολιτευτικό λόγο) στα ψιλά.

Ακούω για καθυστερήσεις στην υλοποίηση πραγμάτων από τον Δήμο. Μου γεννάται η απορία όλοι όσοι μιλάνε για όλα αυτά, θα μιλήσουν κάποια στιγμή και για τα πάνω από 200 εκατομμύρια έργα που έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο σε αγαστή συνεργασία με τους Κορινθίους υπουργούς μας τα τελευταία δύο χρόνια;;;;;”Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις δεν θεωρούν ότι επιτέλους προχωρά προς την πραγματοποιήσει ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών της περιοχής του Συνοικισμού;; Καλή η γκρίνια για τα μικρά και επιβεβλημένη αλλά η πολιτική τύφλωση στα μεγάλα ανεπίτρεπτη. γράφει χαρακτηριστικά “φωτογραφίζοντας τον επικεφαλής της ΠΝ9ΟΗΣ Νίκο Σταυρέλη ο οποίος σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις – βιντεοσκοπήσεις μιλά είτε γαι μηδενικό έργο είτε για έργο που εκτελείται με ρυθμούς χελώνας.

Ο Μιχάλης Παρασκευάς υπενθυμίζει τις θέσεις εξουσίας που κατείχαν οι εκφέροντες τον αντιπολιτευτικό λόγο σημειώνοντας σκωπτικά  στο υστερόγραφό του πως η παρούσα δημοτική αρχή δεν είναι ο μάγος Χουντίνι ώστε να μεταμορφώσει σε 2 μόλις χρόνια το δήμο, λύνοντας ζητήματα δεκαετίας και υλοποιώντας όσα οραματίζονται όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μαζί. Αποσιωπώντας βέβαια παράλληλα τα όσα δρομολογούνται χάριν και των καλών σχέσεων με τα κέντρα λήψης αποφάσεων.  ” Ως Κορίνθιοι έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ καθυστέρησης υλοποίησης πραγμάτων μην περιμένουμε ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι ο Χουντίνι και θα λύσει προβλήματα δεκαετιών σε δύο χρόνια,θέλει κόπο,χρόνο ,υπομονή και μεθοδικότητα και αυτό ξεδιπλώνεται κάθε μέρα σταδιακά.”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz