Connect with us

Επικαιρότητα

Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε την είσοδο των φυλακών Τρίπολης

Published

on

Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε την είσοδο των φυλακών Τρίπολης

Πέρασε την είσοδο των φυλακών Τρίπολης ο Πέτρος  Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός έφθασε στο σωφρονιστικό κατάστημα με κλούβα της Αστυνομίας από την Αθήνα γύρω στη μία και δέκα το μεσημέρι χωρίς τη συνοδεία περιπολικών.

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του γυναικών σε βάρος του.

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται επίσης προφυλακισμένος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ανέμενε την εξέλιξη της προσωρινής προφυλάκισής του, ενώ στο άκουσμα της προφυλάκισης του χθες, ήταν αιφνιδιασμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιός του.

Για την προφυλάκιση του ηθοποιού συμφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Στις ίδιες φυλακές βρίσκεται προφυλακισμένος για ανάλογα αδικήματα και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με άλλα άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού. Ηδη τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταθέσει ενώπιον της 15ης ανακρίτριας τα τρία φερόμενα ως θύματά του, ενώ από το ανακριτικό κατώφλι πέρασαν και κάποιοι μάρτυρες στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ακολούθησε τη γραμμή της πλήρους άρνησης των περιστατικών, όπως είχε κάνει και προανακριτικά. Μάλιστα, στο προηγούμενο στάδιο ενώπιον του εισαγγελέα είχε υποστηρίξει ότι η γυναίκα που καταγγέλλει το βιασμό ήταν εκείνη που προκαλούσε προβλήματα στη ζωή του.

Η πρώτη καταγγελία που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός αφορά σε υπόθεση βιασμού, στην οποία η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι το 2008 πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στο θέατρο Ηβη προκειμένου να την δει για ένα ρόλο. Ομως, σύμφωνα με όσα να περιέγραψε, εκείνος μετά από τη συζήτηση που είχαν φέρεται να την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων, που συνιστούν βιασμό.

Τον Φεβρουάριο του 2010 φέρεται να τελέσθηκε η πρώτη από τις καταγγελλόμενες απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με την καταγγελία του φερόμενου ως θύματος στο ΣΕΗ, η νεαρή τότε ηθοποιός είχε επισκεφθεί στο θέατρο Μουσούρη τον μεγάλο πρωταγωνιστή επειδή της είχε αναφέρει ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηθοποιός φέρεται να την οδήγησε στο καμαρίνι του, όπου αποπειράθηκε -κατά τα καταγγελλόμενα- να τη βιάσει.

Σχετικά με τη δεύτερη περίπτωση απόπειρας βιασμού, η καταγγέλλουσα σε συνέντευξή της είχε περιγράψει ότι τον Αύγουστο του 2014 είχε συναντηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για να βρει δουλειά, αλλά η συνέχεια του ραντεβού ήταν σοκαριστική. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό, όπου σύμφωνα με όσα περιέγραψε επιχείρησε να τη βιάσει.

Πηγή:madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz