Connect with us

Επικαιρότητα

Πέθανε ο Maxi Jazz, τραγουδιστής των Faithless

Published

on

Ήταν η φωνή μεγάλων επιτυχιών, όπως οι «God is a DJ» και «Insomnia»

Πέθανε, σε ηλικία 65 ετών, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Faithless, Maxi Jazz. Η είδηση έγινε γνωστή από τα social media των Faithless, προκαλώντας παγκόσμια θλίψη στους φίλους της dance και ηλεκτρονικής μουσικής.

H Sister Bliss, εκ των τριών μελών του συγκροτήματος, έγραψε στο Twitter ότι ο χαρισματικός τραγουδιστής πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του, στο σπίτι του στο Νότιο Λονδίνο.

«Στέλνω αγάπη σε όλους εσάς που μοιραστήκατε το μουσικό μας ταξίδι. Να προσέχετε ο ένας τον άλλο», έγραψε στο Twitter.

Η ανάρτηση των Faithless

Σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται: «Είμαστε συντετριμμένοι που λέμε ότι ο Maxi Jazz πέθανε χθες το βράδυ. Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε τις ζωές μας με τόσους πολλούς τρόπους. Έδωσε σωστό νόημα και μήνυμα στη μουσική μας.

Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με χρόνο για όλους και μια σοφία που ήταν τόσο βαθιά όσο και προσιτή. Ήταν τιμή και, φυσικά, πραγματική ευχαρίστηση να δουλεύουμε μαζί του. Ήταν λαμπρός στιχουργός, DJ, βουδιστής, με υπέροχη σκηνική παρουσία, λάτρης των αυτοκινήτων, ανεξάντλητος ομιλητής, όμορφος άνθρωπος, ηθική πυξίδα και ιδιοφυΐα».

O Maxi Jazz και οι Faithless

To πραγματικό όνομα του Maxi Jazz ήταν Μάξγουελ Φρέιζερ. Γεννήθηκε το 1957 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική το 1984 ως DJ.

Οι Faithless σχηματίστηκαν το 1995 από τον Maxi Jazz, τον Rollo και τη Sister Bliss. Θεωρούνται από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής, dance και trance μουσικής. Έχουν κάνει αμέτρητες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και έχουν συμμετάσχει σε κάποια από τα πιο εμβληματικά μουσικά Φεστιβάλ – όπως του Γκλαστονμπέρι.

πηγή: naftemporiki.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz