Connect with us

Επικαιρότητα

Πάτρα: Όλα όσα είπε στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης – «Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα»

Published

on

Περισσότερα σε λίγο…

Όλα όσα είπε στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Star, ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια» φέρεται να είπε.

Παράλληλα, σε ερώτηση αν ζήτησε διαζύγιο είπε «όχι απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας».

«Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα»

Αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας είπε πως «μόλις έφτασα αντίκρισα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και την Τζωρτζίνα να φωνάζει ‘μην μου πάρεις την αδελφούλα μου» και τη Ρούλα να φωνάζει ‘δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις’. Καθώς έσπευσα να βοηθήσω την Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ‘Καραμανδάνειο’ νοσοκομείο».

Πηγή:in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz