Connect with us

Ελλάδα

Πάτρα: Η υπόθεση πυροβολισμού επιχειρηματία

Published

on


Η υπόθεση πυροβολισμού επιχειρηματία, με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα. 

Ο δράστης της επίθεσης είναι φίλος μίας εργαζόμενης στην επιχείρηση του θύματος.   Όπως προκύπτει από καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, ο επιχειρηματίας απαιτούσε από την υπάλληλο να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων που της είχε καταβάλει. Είναι μια παράνομη τακτική που ακολουθούν κάποιοι επιχειρηματίες προκειμένου να μην διωχθούν από τις ελεγκτικές αρχές.   

Ο δράστης μετέβη στην επιχείρηση του θύματος, προκειμένου να ζητήσει από τον εργοδότη να σταματήσει να πιέζει την γυναίκα για επιστροφή του δώρου που δικαιούνταν. Παράλληλα, συμφώνησε μαζί του η γυναίκα να υπογράψει την παραίτηση της από την επιχείρηση. 
Η πλευρά του δράστη υποστηρίζει πως, αφού οι δύο άνδρες συμφώνησαν, ο επιχειρηματίας ξεκίνησε να τον προσβάλει λεκτικά. Τότε ο άνδρας μετέβη σπίτι του, πήρε το αεροβόλο όπλο που είχε στην κατοχή του και επιστρέφοντας στην επιχείρηση τραυμάτισε ελαφρώς τον εργοδότη, στο κεφάλι.    Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με τραύμα στο ένα αυτί.   

Η επιθεώρηση εργασίας ελέγχει την επιχείρηση, καθώς έχει δεχθεί παρόμοιες καταγγελίες και άλλων εργαζομένων.    Εργαζόμενοι της επιχείρησης διαμαρτύρονται για απαίτηση της εργοδοσίας να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων και καθυστερήσεις μηνών στην καταβολή του μισθού. 

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz