Connect with us

Επικαιρότητα

Πάτρα: Η θάλασσα «σάρωσε» δρόμους, μαγαζιά και σπίτια – Εγκλωβίστηκε ζευγάρι στο Ρίο

Published

on

Πάτρα: Η θάλασσα «σάρωσε» δρόμους, μαγαζιά και σπίτια – Εγκλωβίστηκε ζευγάρι στο Ρίο

Συνεχίζουν να καταγράφονται συγκλονιστικές εικόνες από την Πάτρα, όπου η θάλασσα βγήκε στη στεριά και οι άνεμοι σάρωσαν τα πάντα.

Στον παραλιακό δρόμο του Ρίου χθες το βράδυ, εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων απεγκλώβισαν ζευγάρι από αυτοκίνητο, που είχε παγιδευτεί από τα νερά και κινδύνεψε να πνιγεί.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν να δίνουν μάχη με το φαινόμενο της σφοδρής κακοκαιρίας και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε, στο πλευρό των κατοίκων των παραλιακών περιοχών του Δήμου που επλήγησαν όχι τόσο από την έντονη βροχόπτωση, όσο από το φαινόμενο του έντονου κυματισμού της θάλασσας.

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά πλημμυρίζοντας σπίτια και καταστήματα, με τις εικόνες να είναι πρωτοφανείς.

Μάλιστα στο Ρίο βγήκε… φέρι μποτ στη στεριά.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, Μονοδένδρι και Βραχνέικα μετρούν επίσης τις πληγές τους από την καταστροφική κακοκαιρία των τελευταίων ωρών. Οι ζημιές είναι μεγάλες τόσο σε σπίτια και επιχειρήσεις, όσο και στο οδικό δίκτυο.

Νερό, λάσπη και χώματα έχουν καλύψει τα πάντα. Σε αρκετά σημεία, δέντρα έχουν πέσει στο οδόστρωμα αποκλείοντας την πρόσβαση. Συνεργεία του Δήμου Πατρέων εργάζονται για την απομάκρυνση δέντρων και φερτών υλικών.

Πηγή:newsit.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz