Connect with us

Επικαιρότητα

Πάτρα: Η διαθήκη 90χρονης, το 1 εκατομμύριο ευρώ και η δυσάρεστη έκπληξη

Published

on

Πάτρα: Η διαθήκη 90χρονης, το 1 εκατομμύριο ευρώ και η δυσάρεστη έκπληξη

Η διαθήκη της 90χρονης έκρυβε εκπλήξεις για τους συγγενείς.

Πριν από μερικές ημέρες, ανοίχτηκε η διαθήκη της 90χρονης που είχε συνταχθεί τον Αύγουστο του 2019. Η έκπληξη ήταν μεγάλη για τους συγγενείς της, καθώς σε εκείνους άφηνε κάτι ψίχουλα, ενώ όλα τα άλλα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό της καταλήγουν σε ζευγάρι Αλβανών που την πρόσεχε τα τελευταία χρόνια.

Τα νεότερα της υπόθεσης έχουν ενδιαφέρον, γιατί θα υπάρξει κατά τα φαινόμενα συνέχεια από συγγενείς της εκλιπούσας, οι οποίοι προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης, που σημειωτέον συντάχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων.

Στη διαθήκη αναφέρεται ότι η εκλιπούσα είχε επίγνωση της βούλησής της και διαθέτει τις πιο πολλές αποταμιεύσεις της στην Αλβανή οικονόμο της γιατί την φρόντιζε «στας δυσμάς του βίου της.» Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι στην τελευταία παράγραφο της διαθήκης αναφέρεται πως η 90χρονη δεν υπέγραψε διότι «έτρεμαν τα χέρια της».

Από την πλευρά τους, συγγενείς της 90χρονης «πατάνε» στην εν λόγω επισήμανση, ενώ υποστηρίζουν επίσης ότι έπασχε από άνοια και προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης. Για την ιστορία σύμφωνα με την “Πελοπόννησο”, ο επίμαχος λογαριασμός είχε μέσα 1.000.000 ευρώ. Χρήματα που ονειρεύονταν οι συγγενείς αλλά κατέληξαν στο ζευγάρι.

Όπως φαίνεται η υπόθεση θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με τους συγγενείς της 90χρονης να εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να καρπωθούν τα χρήματα της θείας.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz