Connect with us

Επικαιρότητα

Πάτρα: Από μέρα σε μέρα οι τοξικολογικές για την 9χρονη Τζωρτζίνα – Αρχίζουν οι καταθέσεις στο Ανθρωποκτονιών

Published

on

Πάτρα: Από μέρα σε μέρα οι τοξικολογικές για την 9χρονη Τζωρτζίνα – Αρχίζουν οι καταθέσεις στο Ανθρωποκτονιών

Εβδομάδα κρίσιμων εξελίξεων για τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Τα αμέσως επόμενα 24ωρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην άτυχη Τζωρτζίνα. Ξεκινούν οι καταθέσεις για το αδιανόητο θρίλερ.

Την Τρίτη (22.02.2022) ή την Τετάρτη (23.02.2022) πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένεται να αποκαλύψουν την αιτία του ανεξήγητου – μέχρι τώρα – θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας απ’ την Πάτρα.

Εκτιμάται ότι η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων θα καθορίσει την πορεία και των ερευνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Πάτρα: Στην αφετηρία οι καταθέσεις – Θα κληθούν 25 άτομα

Εικοσιπέντε γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ιδιώτες, αναμένεται να καταθέσουν στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών αδελφών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι ετών και εννέα χρόνων.

Σε συνέντευξή του ο πατέρας, μιλώντας για το θάνατο του πρώτου παιδιού, της μικρής Μαλένας, είπε ότι οι γιατροί τού είχαν πει ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο τα τελευταία 37 χρόνια. Για το δεύτερο κορίτσι η πάθηση που είχε ήταν η μοναδική στην Ελλάδα.

Αυτό που ερευνάται, είναι η περίπτωση του να υπάρχει, όχι ιατρική αμέλεια, αλλά, κάποιος εξωτερικός παράγοντας.

Το Ανθρωποκτονιών δεν έχει «στοχοποιήσει» κάποιον συγκεκριμένα.

Ωστόσο, διερευνά με μεγάλη προσοχή την υπόθεση για να βρει εξηγήσεις. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η έρευνα δείχνει ότι κανένας γιατρός δεν λειτούργησε έξω από το πρωτόκολλο, είναι ένα από τα στοιχεία που ώθησε την εισαγγελία Πατρών να αποστείλει τον φάκελο της υπόθεσης στην Αθήνα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz