Connect with us

Uncategorized

Ο Tom Cruise θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα

Published

on

ΟTom Cruise είναι ο ηθοποιός που ρισκάρει ακόμα και τη σωματική του ακεραιότητα για να κάνει μόνος του τα σταντ για τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί. Είναι ο άνθρωπος που εμφανίζεται εξ ουρανού -κυριολεκτικά- μπροστά σου, γιατί ετοιμάζει την επόμενη ταινία του Mission Impossible (σ.σ. Αυτό συνέβη σε ένα ζευγάρι στη βορειοδυτική Αγγλία τον περασμένο Αύγουστο) και σου μιλάει λες και είναι ο κολλητός σου που συνάντησες τυχαία στον δρόμο. Ο Tom Cruise δε θεωρείται τυχαία ένας από τους πιο cool τύπους του Hollywood.

Πριν προλάβεις, όμως, να ενθουσιαστείς με κάποιο κατόρθωμά του, έρχεται κάτι άλλο και αναρωτιέσαι τι άλλο πρόκειται να σκεφτεί.

Ο Tom Cruise θα γυρίσει ταινία στο διάστημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη του The Bourne IdentityDoug Liman. Η πρώτη συζήτηση έγινε το 2020 λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19 και αφορούσε σε ένα πρότζεκτ για μία ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα.

Το πλάνο θέλει τον βετεράνο ηθοποιό να μπαίνει σε έναν πύραυλο και να μεταφέρεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όπου και θα γυρίσει μέρος της ταινίας, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, όμως, θα γυριστεί στη Γη.

«Πιστεύω ότι ο Tom Cruise μας πηγαίνει στο διάστημα, πηγαίνει τον κόσμο στο διάστημα», είπε η πρόεδρος του Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley.

«Αυτό είναι το πλάνο. Έχουμε ένα φανταστικό πρότζεκτ υπό ανάπτυξη με τον Tom… Το να πάμε έναν πύραυλο στο Διαστημικό Σταθμό και να κάνουμε γυρίσματα», συνεχίσε.

Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτό το σχέδιο, ο Cruise θα γίνει και ο πρώτος πολίτης που θα περπατήσει στο διάστημα έξω από τον διαστημικό σταθμό αλλά και ο πρώτος ηθοποιός που θα έχει κάνει γυρίσματα ταινίας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

queen.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz