Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Τ. Πιέτρης στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ μας προσκαλεί στην Αρχαία Κόρινθο

Published

on

«Ου παντός πλειν ες Κόρινθον», είχε επισημάνει ο Στράβων, αλλά εμείς θα πάμε, θα πάμε και θα μιλήσουμε με τον αντιδήμαρχο Κορίνθου θα τον χαιρετίσουμε, θα τον ευχαριστήσουμε που είναι μαζί μας σήμερα….

Με αυτή την εισαγωγή, καλωσόρισε τον κο Τιμολέοντα Πιέτρη στην πρωινή του εκπομπή στον SKAI, ο Γιώργος Αυτιάς την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Ο δραστήριος αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Κορινθίων κος Τιμολέων Πιέτρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου για να μιλήσει για την Κόρινθο και τις τουριστικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες της, και πιο συγκεκριμένα σε αυτή την σύντομη επικοινωνία θέλοντας να αναδείξει την ιστορία και την ομορφιά της Αρχαίας Κορίνθου, προέτρεψε το τηλεοπτικό κοινό να επισκεφθεί την Αρχαία Κόρινθο λέγοντας ¨πως πρέπει να την επισκεφτείς , να ξεναγηθείς και να διανυκτερεύσεις¨!

Δείτε το σχετικό video:

Η ζωντανή σύνδεση έγινε με φόντο το ναό του Απόλλωνα και το κάστρο του ακροκορίνθου όπου στις 14 Γενάρη του 1822 ήταν το πρώτο κάστρο που απελευθερώθηκε και στις 15 Γενάρη του 1822 η Κόρινθος ανακηρύχθηκε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδος.

Κάτι πολύ σπουδαίο για την πόλη, ένα σημαντικό γεγονός το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια ιδίως, στην Κόρινθο και στην Αρχαία Κόρινθο γιορτάζετε μέσα από εκδηλώσεις, μέσα από δράσεις, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της της πόλης και του δήμου, για τις τέχνες για την επιστήμη για την οικονομία.

Η Κόρινθος είναι ένας κοντινός προορισμός για τους κατοίκους της πρωτεύουσας αφού σε 45 με 50 λεπτά μπορούν να βρίσκονται στην Αρχαία Κόρινθο, κάνοντας μία βόλτα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, να δουν από κοντά το ιστορικό κάστρο, να μάθουν πολλές λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε η επανάσταση το 1821 και να νοιώσουν υπερήφανοι για την Ελληνική καταγωγή τους. Φυσικά οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν και μια πολύ όμορφη βόλτα στα σοκάκια της Αρχαίας Κορίνθου, με την καλύτερη φιλοξενία στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί, για καφέ η για φαγητό η ακόμα και για διαμονή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz