Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ο Σταυρέλης, οι αγρότες, οι λύσεις που “κρύβει” και…η απομόνωση που ευαγγελίζεται!

Published

on

Στην δημοσιότητα η θέση του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ για το ζήτημα των παραγωγών σε Άσσο – Λέχαιο και Περιγιάλι και την άρδευσή τους απο τα νερά του ΑΟΣΑΚ. ο κ.Σταυρέλης δηλώνει αλληλέγγυος, “καρφώνει” όσους απλά φωτογραφίζονται με τους αγρότες χωρίς να δίνουν λύσεις και υπόσχεται το 2023, όντας Δήμαρχος να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.
“Είμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους αγρότες σε ένα από τα πιο καίρια ζητήματα που τους απασχολούν αυτήν την περίοδο, αυτό της άρδευσης. Είμαστε αντίθετοι στον τρόπο που οι αρμόδιοι θεσμικά μεταχειρίζονται τους αγρότες μας. Είμαστε αντίθετοι στον άδικο τρόπο διαχείρισης των υδάτων επ ωφελεία μόνο συγκεκριμένης περιοχής της Κορινθίας. Είμαστε αντίθετοι στον τρόπο λειτουργίας του Α.Ο.Σ.Α.Κ. αλλά και στην ανάγκη ύπαρξης του και ζητάμε την αντικατάσταση του από ένα σύγχρονο φορέα διαχείρισης των υδάτινων πόρων. Έχουμε σχέδιο για τους αγρότες μας και θα το εφαρμόσουμε πλήρως, καθόσον πιστεύουμε ότι η πρωτογενής παραγωγή είναι η μεγαλύτερη διέξοδος προς την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής.
Φίλοι αγρότες. Δεν θα μας δείτε να βγάζουμε ανούσιες φωτογραφίες μαζί σας και να δίνουμε συνεντεύξεις έτσι απλά για να σας «ρίξουμε στάχτη στα μάτια».

Είμαστε μαζί σας στα χωράφια και με τα στελέχη μας επεξεργαζόμαστε συνεχώς προτάσεις που είναι εφαρμόσιμες και θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα.

Και το 2023 σαν νέα Δημοτική αρχή, αυτές τις προτάσεις, θα τις εφαρμόσουμε χωρίς να μας εμποδίσουν κόμματα, ή κάθε είδους συμφέροντα.
Γιατί
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.”
Ο κ.Σταυρέλης βέβαια θα πρέπει να εξηγήσει την φράση “αυτές τις προτάσεις, θα τις εφαρμόσουμε χωρίς να μας εμποδίσουν κόμματα, ή κάθε είδους συμφέροντα”. Εμποδίζουν σήμερα την λύση κόμματα και συμφέροντα; Και ποιά είναι αυτά; 
Και αφετέρου, ως Δήμαρχος θα “τραβήξει” μοναχική πορεία όπως έκανε πάλαι ποτέ ο επικεφαλής του Αλέξανδρος Πνευματικός όταν κήρυξε πόλεμο στους πάντες και απομόνωσε απο κάθε κέντρο εξουσίας και λήψης αποφάσεων το Δήμο Κορινθίων; Αυτό είναι το σχέδιο του κ.Σταυρέλη ως δήμαρχος;  Να απομονώσει το δήμο Κορινθίων;  Εκτός και αν θεωρεί πως ο Δήμαρχος, ο κάθε δήμαρχος είναι παντοδύναμος, αυτόνομος και ανεξάρτητος και δεν χρειάζεται καμία συνεργασία με κανέναν άλλον φορέα!
Και τέλος, υπάρχει σήμερα οριστική λύση την οποίαν ο κ.Σταυρέλης γνωρίζει αλλά…την αποκρύπτει για να την εφαρμόσει ως Δήμαρχος; Βάζει δηλαδή το εκλογικό συμφέρον πάνω απο το συμφέρον των αγροτών;
Αυτή τη λύση μπορεί ο δήμος αυτόνομα και ανεξάρτητα να την υλοποιήσει; Του ανήκουν τα νερά; Του ανήκει η διαχείριση; 
Ο νέος φορέας που ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Νίκος Ταγαράς δεν αποτελεί λύση; Οι ανούσιες φωτογραφίες με τους  αγρότες αφορούν μόνο την δημοτική αρχή ή και τους Κορίνθιους Υπουργούς; Δημιουργεί “μέτωπο” ο κ.Σταυρέλης μαζί τους; Δημιουργεί μέτωπο με την περιφέρεια; 
Όλοι οι παραπάνω δεν ασχολούνται με την ουσία του ζητήματος και το πράττουν στα χωράφια μόνο τα στελέχη της ΠΝΟΗΣ;
Ο επικεφαλής της Πνοής με μια δήλωση συμπαράστασης κατόρθωσε να δημιουργήσει σωρεία ερωτημάτων που χρήζουν απαντήσεων. Συγκεκριμένων!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz