Connect with us

Επικαιρότητα

Ο Σταματόπουλος προειδοποιεί: Η Στυμφαλία έχει βαφτεί με αίμα, προσέξτε!

Published

on

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου με θέμα συζήτησης την λειψυδρία και τον κίνδυνο αφανισμού των παραγωγικών τάξεων, παρουσία αγροτών της Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου, παρέστη ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος. “Είμαι εδώ για να μεταφέρω την αγωνία του τόπου μου” είπε αρχικά αν και στην πρόσφατη λαική συνέλευση του Λεχαίου ο Δήμαρχος δεν θεώρησε οτι έπρεπε να βρεθεί, να μιλήσει, να συνεργαστεί.
Η ομιλία Σταματόπουλου ήταν πολεμική!
Προέβλεψε οτι σε λίγα χρόνια η πεδινή Κορινθία θα μετατραπεί σε Σαχάρα. Παρέθεσε στοιχεία γι αυτό λέγοντας πως μέχρι σήμερα τα χιλιοστά βροχής που έχουν πέσει στην Ζήρεια είναι μόλις 250. Εξήγησε πως οι ποσότητες ύδατος σήμερα αρκούν ΜΟΝΟ για άρδευση ενώ στο κομμάτι του εγκιβωτισμού της λίμνης, ζήτημα που είχε θέσει στην λαική συνέλευση Λεχαίου ο Δήμαρχος Κορινθίων, είπε πως μπορεί να γίνει και να λειτουργήσει η λίμνη ως πρώτος ταμιευτήρας του φράγματος όμως το κόστος είναι υψηλό.

Θύμισε ακόμα πως η περιοχή έχει βαφτεί με αίμα για το θέμα του νερού και προειδοποίησε όλους να προσέξουν για να μην έχουμε επεισόδια.
Αν μη τι άλλο ο Δήμαρχος χτύπησε ηχηρά το καμπανάκι του κινδύνου, το θέμα είναι “ποιοί ήταν και είναι οι αποδέκτες”.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz