Connect with us

Μουσική

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς γδύθηκε και πόζαρε ως «Σκεπτόμενος Άνθρωπος» για τον νέο του δίσκο

Published

on


Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ποζάρει ολόγυμνος στα 48 του στο εξώφυλλο του νέου του δίσκου.

 

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεκίνησε ως μέλος του θρυλικού pop συγκροτήματος Take That και μετά την αποχώρησή του από το γκρουπ συνέχισε ως σόλο καλλιτέχνης σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος μετρά εκατομμύρια πωλήσεις -μάλιστα τα 6 από τα 100 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία ever ανήκουν στον ίσιο.

Προκειμένου να γιορτάσει λοιπόν τα 25 χρόνια καριέρας στη μουσικής (ως σόλο τραγουδιστής), ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με τίτλο XXV, το οποίο περιέχει ενορχηστρωμένες βερσιόν των μεγαλύτερων hits της καριέρας, καθώς και μερικές ακόμα εκπλήξεις, όπως τόνισε ο ίδιος στο Instagram όπου ανακοίνωσε τα νέα στους fans τους. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, αυτό που όλοι έσπευσαν να τονίσουν ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος φαίνεται να ποζάρει ολόγυμνος, αναπαριστώντας το διάσημο γλυπτό του Ροντέν. Από τους πιο σέξι άντρες στη μουσική βιομηχανία με ένα δικό του στιλ ξεχωριστό και μοναδικό, ο Ρόμπι Γουίλιαμς παραδέχεται ότι δεν ήταν δική του η ιδέα για το εξώφυλλο, αλλά όταν την άκουσε του άρεσε πολύ. Ο ίδιος είπε στη The Sun ότι ο υπολογιστής βοήθησε στο να δείχνει πιο «φουσκωμένος».

Δείτε τον Ρόμπι Γουίλιαμς γυμνό στο νέο του άλμπουμ:

Πηγή:bovary.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz