Connect with us

Επικαιρότητα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποποιούνται τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας

Published

on

Η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ ότι αποποιούνται τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και σκοπεύουν να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, είναι από χθες το κεντρικό θέμα για τα Βρετανικά ΜΜΕ.

Το ζεύγος δημοσιοποίησε την απόφασή του μέσω Instagram και ανέφερε ότι
από εδώ και στο εξής θα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη Βρετανία και τη Βόρεια Αμερική .

«Σκοπεύουμε να αποποιηθούμε (τον ρόλο) των «ανώτερων» μελών της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη βασίλισσα», τονίζει το πριγκιπικό ζεύγος σε μια ανακοίνωση που ανήρτησε σήμερα στο Instagram.

«Σχεδιάζουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμάμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις παραδόσεις μας», υπογραμμίζουν Χάρι και Μέγκαν, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες δεν έκρυψαν τη δυσκολία που αντιμετώπιζαν μπροστά στην πίεση των ΜΜΕ, που σχετιζόταν με τα καθήκοντά τους, διαβεβαιώνοντας ότι έλαβαν τη σχετική απόφαση «έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων».

Η βασιλική οικογένεια, στην πρώτη αντίδρασή της, αναφέρει: «οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα»

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πάντως, ο Χάρι και η Μέγκαν θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το μικρό παλάτι που τους έχει παραχωρηθεί και για το οποίο δαπανήθηκαν εκατομμύρια λίρες των Βρετανών φορολογούμενων ώστε να ανακαινιστεί.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz